Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

"Neesmu tik augstprātīgs, lai būtu vieglatlētikas seja." 200m čempions uzbrūk

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Neesmu tik augstprātīgs, lai būtu vieglatlētikas seja." 200m čempions uzbrūk
Lecile Tebogo un Noā Lailzs. Foto: AFP/Scanpix

Ceturtdienas vakarā par Parīzes olimpisko spēļu čempionu 200 metru sprintā kļuva Lecile Tebogo no Botsvānas, aiz muguras atstājot arī zelta medaļnieku divreiz īsākajā distancē amerikāni Noā Lailzu. Atbildot uz jautājumu, vai viņš vēlētos kļūt par vieglatlētikas seju, Tebogo nemaz necentās runāt starp rindām.

21 gadu vecajam Lecilem Tebogo pēc triumfa 200 metros, viņam kļūstot par Botsvānas pirmo olimpisko čempionu, tika jautāts par lielākiem mērķiem – pasaules rekordiem un kļūšanu par pasaules vieglatlētikas seju. "Domāju, ka nevaru būt vieglatlētikas seja, jo neesmu tik augstprātīgs vai tik skaļš kā Noā. Uzskatu, ka viņš ir vieglatlētikas seja," pauda Tebogo.

Lailzs par mata tiesu kļuva par olimpisko čempionu 100 metros, bet divreiz garākajā distancē samierinājās ar bronzu. Amerikānis zaudēja Tebogo arī priekšskrējienā.

Pēc finiša tika atklāts, ka Lailzs saslimis ar kovidu. Tebogo norādīja, ka pēdējo dienu laikā ievērojis uz konkurenta sejas uzvilkto masku, taču nav zinājis iemeslu. "Nezinu, vai viņš kādu apdraudēja. Mēs esam āfrikāņi, mēs esam stipri," pasmējās Tebogo, novēlot Lailzam atveseļošanos un zelta medaļu 4x100 metru stafetē, kas paredzēta šovakar pulksten 20:47.

Lailza skaļums labi zināms basketbola faniem, jo amerikāņu sprinteris apšaubīja NBA čempionu tiesības sevi dēvēt par pasaules čempioniem.

Noderīgas saites:

Olimpisko spēļu jaunumi
Latvijas sportistu starti un rezultāti
SPORTLAND lielā prognožu spēle
K SENUKAI Esi meistars - trāpi skaitli!

     [+] [-]

, 2024-08-09 10:59, pirms mēneša
Ja Tu neesi saņēmis vakcīnu un balstvakcīnas, tad nepalīdzēs tas, ka esi afrikānis!

     [+] [-]

, 2024-08-09 11:17, pirms mēneša
Tikai amerikānim sāp Lailsa izteikumi, pārējiem tas ir pie kājas un viņi tikai reizi gadā paņirdz par jeņķu iedomību un sevis glorificēšanu.

Tā pat kā visi ierēc par BIG3 pukstēšanu, ka viņi ar to savu cirku, jeb bezpiespēļu basketbolu un 4punktu metieniem, ir labāki par FIBA 3x3.

Tebogo uzrodas un aizmirstas. Tāpat, kā Itāli. Lielākā pasaules daļa atcerēsies tikai, jo komentētāji pieminēs iepriekšējo gadu čempionus.
Bet Lails paliek un paliks atmiņā. Tieši jau tāds ir tas publicitātes un intrigu iemesls. Arī Lailsam ir pie kājas, kā NBA sevi dēvē, bet redz, kas par āziotāžu, kādas diskusijas par zelta medaļu, cilvēki sāk diskutēt, vai tūkstodaļas pārsvars ir pietiekams lai uzskatītu, ka esi ātrākais utt

     [+] [-]

, 2024-08-09 11:20, pirms mēneša
Subjektīvais rakstīja: Tikai amerikānim sāp Lailsa izteikumi, pārējiem tas ir pie kājas un viņi tikai reizi gadā paņirdz par jeņķu iedomību un sevis glorificēšanu.

Tā pat kā visi ierēc par BIG3 pukstēšanu, ka viņi ar to savu cirku, jeb bezpiespēļu basketbolu un 4punktu metieniem, ir labāki par FIBA 3x3.
Amerikāņi savā starpā karo! Uzskatāms piemērs tam ir tas ka ASV basketbola federācija pēc uzvaras 1/2 finālā ielika virsrakstu ka ASV izlase nespēlēs par bronzu.. un tas ir kodiens Lailza virzienā kurš 200m tika pie bronzas un kurš pavisam nesen nolīdzināja līdz ar zemi NBA pasaules čempionus!!

Amerikāņa lielākais ienaidnieks ir.. amerikānis!

Un tas ir visur, sportā, politikā, biznesā, visur bez izņēmuma! Par to var pārliecināties uz katra stūra!

Par karu Ukrainā runājot, kāpēc palīdzība no ASV nāk tik novēloti? Jo demokrāti cīnās ar republikāņiem, viņiem pie kājas tā Ukraina, sen varēja Ukraina krievus noslaucīt no kartes.. bet ar vienu noteikumu, ja amerikāņu partijas nekarotu savās starpā!

     [+] [-]

, 2024-08-09 11:43, pirms mēneša
Nešķiet tas kā uzbrukums, pēc ķermeņa valodas un balss toņa. Drīzāk neatrada pareizos vārdus, bet pateica jau pareizi. Lai pasniegtu sevi kā vieglatlētikas seju jābūt skaļam, jāizrādās. Tas pats Bolts bija šovmenis savā laikā. Un tas nav priekš visiem, Tebogo izdarīja savu darbiņu un miers, nekas vairāk viņam neinteresē.