Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

Humana-Paradesa/Vilkersone sagaida pretinieču kļūdas un iekļūst finālā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Humana-Paradesa/Vilkersone sagaida pretinieču kļūdas un iekļūst finālā
Melisa Humana-Paradesa un Brendija Vilkersone. Foto: Reutrs/Scanpix

Parīzes olimpisko spēļu pludmales volejbola turnīrā sievietēm par pirmo finālisti kļuvušas Kanādas pludmales volejbolistes Melisa Humana-Paradesa un Brendija Vilkersone, kuras dramatiskā trīs setu cīņā izglābās no zaudējuma pret šveicietēm Tanju Huberli un Ninu Bruneri.

Parīzes olimpisko spēļu pludmales volejbola turnīrā sievietēm šodien pienāca kārta noskaidrot finālistes. Pirmajā pusfinālā spēkiem mērojās šveicietes Tanja Huberli/Nina Brunere un kanādietes Melsa Humana-Paradesa/Brendija Vilkersone, kuras, kā ziņots, grupu turnīrā zaudēja Tīnai Graudiņai un Anastasijai Samoilovai, nokļuva "Lucky losers" kārtā un nu aizspēlējās līdz pusfinālam.

• Spēli ar bloku sāka Vilkersone, bet pēc šveiciešu kļūdas uzbrukumā Kanādas duets ieguva trīs punktu pārsvaru (7:4). Drīz pēc tam šveicietes atbildēja ar labu cīņu aizsrdzībā, bet pēc Bruneres eisa rezultāts pirmo reizi bija viņu labā (10:9). Pēc tehniskā pārtraukuma šveicietes turpināja savu izrāvienu, vēl divus eisus izservējot Brunerei, kā arī kanādietēm nespējot apspēlēt pretinieču aizsardzību (16:11). Vilkersone un Huberli apmainījās bloķētiem uzbrukumiem, kad pienāca seta galotne, kurā šveicietes nosargāja savu pārsvaru - 21:14.

• Arī otrā seta ievadā ar bloku atzīmējās Vilkersone, bet Humana-Paradesa neizmantoja lielisku iespēju panākt divu punktu pārsvaru, raidot bumbu ārpus laukuma. Seta turpinājumā kanādietēm bija iespēja panākt arī trīs punktu pārsvaru, bet atkal pievīla izpildījums. Pēc Vilkersones sitiena tīklā rezultāts bija neizšķirts (7:7). Pirms tehniskā pārtraukuma Humana-Paradesa atzīmējās ar netveramu servi, kas ļāva atjaunot divu punktu vadību (11:9). Pēc tehniskā pārtraukuma pārliecinošu bloku uzlika Huberli, bet ar eisu atzīmējās Brunere, šveicietēm veicot vadības maiņu. Kā kanādietes atspēlējās, tā Huberli ieservēja vēl divus eisus. Pie pirmās mačbumbas sliktu piespēli atdeva Huberli, kas varēja atnest uzvaru. Tā vietā sekoja vēl divas kļūdas uzbrukumos, kas nozīmēja trešo setu - 20:22.

• Trešo setu ar lielu apņēmību sāka kanādietes, izvirzoties vadībā ar 4:1. Huberli atbildēja ar sekmīgu bloku, bet pēc Vilkersones kļūdas uzbrukumā rezultāts kļuva neizšķirts (6:6). Līdz seta galotnei cīņa ritēja punkts punktā, kad izšķirošo bloku uzlika Vilkersone. Kanādas duetam bija trīs mačbumbas, no kurām otrā tika izmantota un vieta finālā nopelnīta - 2-1 (14:21, 22:20, 15:12).

Parīzes olimpiskās spēles, pludmales volejbols sievietēm, pusfināli

DatumsLaiksSpēleRezultāts
8. augusts18:00Huberli/Brunere (SUI) - Humana-Paradesa/Vilkersone (CAN)1-2 (21:14; 20:22; 12:15)
8. augusts22:00Ana Patrisija/Duda (BRA) - Artačo del Solara/Klensija (AUS)

Noderīgas saites:

Olimpisko spēļu jaunumi
Latvijas sportistu starti un rezultāti
SPORTLAND lielā prognožu spēle
K SENUKAI Trāpi skaitli un WOW 50 eiro spēle

     [+] [-]

, 2024-08-08 19:24, pirms 2 mēnešiem
tas "lucky losers" zars viņām tiešām izvērties ļoti lucky...