Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

Ana Patrisija/Duda atspēlējas un pievienojas kanādietēm finālā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Ana Patrisija/Duda atspēlējas un pievienojas kanādietēm finālā
Ana Patrisija un Duda. Foto: AFP/Scanpix

Parīzes olimpisko spēļu pludmales volejbola turnīrā sievietēm noskaidrotas otras finālistes. Par tām kļuvušas galvenās favorītes, Ana Patrisija un Duda no Brazīlijas, kas pusfinālā grūtā trīs setu cīņā pieveica Mariafi Artačo del Solaru un Talikvu Klensiju no Austrālijas.

Parīzes olimpisko spēļu pludmales volejbola turnīrā sievietēm otrajā pusfinālā tikās galvenās favorītes, Ana Patrisija un Duda no Brazīlijas, kuras vakar pārliecinoši ceturtdaļfinālā pieveica Tīnu Graudiņu un Anastasiju Samoilovu. Viņām pretī stājās Tokijas olimpisko spēļu vicečempiones Mariafe Artačo del Solara un Talikva Klensija no Austrālijas.

• Spēles ievadā ar eisu atzīmējās gan Ana Patrisija, gan Duda, izvirzoties vadībā ar 5:2 un 8:4. Seta vidū Klensijai izdevās atzīmēties ar sekmīgu servi un uzbrukumu, bet pēc Artačo del Solaras performances aizsardzībā rezultāts kļuva 10:10. Pēc tehniskā pārtraukuma brazīlietēm izdevās iegūt trīs punktu pārsvaru, bet arī šoreiz austrālietes atguvās. Viņām izdevās tikt arī pie divām setbumbām, Artačo del Solarai ar eisu atnesot uzvaru Austrālijas duetam - 22:20.

• Otrajā setā brazīlietes atguva iniciatīvu un iekrāja trīs punktu pārsvaru (7:4). Šoreiz austrāliešu centieni nedeva vēlamo rezultātu, nonākot iedzinējos arī ar 10:15. Uz brīdi izdevās atgūties, bet brazīlietes setu noslēdza ar sekmīgu izrāvienu, uvzraot ar 21:15.

• Trešajā setā pirmās pie divu punktu pārsvara tika austrālietes, kad kļūdījās Ana Patrisija (4:2). Tiesa Duda parādīja augstāko klasi aizsardzībā, palīdzot ne vien panākt izlīdzinājumu, bet arī pārņemt vadību. Tālāk jau cīņa ritēja punkts punktā līdz pat seta galotnei. Lieliska serve padevās Dudai, ar kuru austrālietes netika galā, brīdi vēlāk izraidot bumbu autā. Tas ietekmēja arī atspēlēšanos nākamajā izspēlē, kas arī beidzās ar punktu Brazīlijas duetam, Anai Patrisijai un Dudai iekļūstot olimpisko spēļu finālā - 2-1 (20:22, 21:15, 15:12).

Parīzes olimpiskās spēles, pludmales volejbols sievietēm, pusfināli

DatumsLaiksSpēleRezultāts
8. augusts18:00Huberli/Brunere (SUI) - Humana-Paradesa/Vilkersone (CAN)1-2 (21:14; 20:22; 12:15)
8. augusts22:00Ana Patrisija/Duda (BRA) - Artačo del Solara/Klensija (AUS)2-1 (20:22; 21:15; 15:12)

Noderīgas saites:

Olimpisko spēļu jaunumi
Latvijas sportistu starti un rezultāti
SPORTLAND lielā prognožu spēle
K SENUKAI Trāpi skaitli un WOW 50 eiro spēle

     [+] [-]

, 2024-08-08 23:12, pirms mēneša
Kolosāls 3.sets!

     [+] [-]

, 2024-08-09 01:12, pirms mēneša
Re ka negāja tik gludi kā te pēc vakardienas spēles prognozēja.