Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

Vongpatanakita kļūst par divkārtēju olimpisko čempioni taekvondo

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vongpatanakita kļūst par divkārtēju olimpisko čempioni taekvondo
Panipaka Vongpatanakita. Foto: AFP/Scanpix

LETA. Taizemes sportiste Panipaka Vongpatanakita trešdien izcīnīja zelta medaļu Parīzes olimpisko spēļu taekvondo sacensībās svara kategorijā līdz 49 kilogramiem, atkārtojot pirms trīs gadiem Tokijā iespēto.

Vongpatanakita fināla duelī ar 2-1 uzvarēja ķīnieti Guo Cjinu. Bronzas dueļos horvātiete Lena Stojkoviča ar 2-0 uzvarēja turcieti Mervi Dindzelu-Kavuratu, bet irāniete Mobina Nematzadeha ar 2-0 bija pārāka pār Dunaju Ali Abutalebu no Saūda Arābijas.

Vīriešiem svara kategorijā līdz 58 kilogramiem Tēdžons Parks no Dienvidkorejas ar 1-0 bija vadībā pret Gašimu Magomedovu no Azerbaidžānas, kurš cīņu nepabeidza traumas dēļ.

Bronzas medaļas tika Mohamedal Halilam no Tunisijas, kurš ar 2-0 pārspēja spāni Adrianu Visenti-Juntu, un Sirianam Ravē no Francijas, kura pretinieks Vito Dellakila no Itālijas izstājās.

Taekvondo medaļu kopvērtējums

ValstsZeltsSudrabsBronzaKopā
Dienvidkoreja1001
Taizeme1001
Azerbaidžāna0101
Ķīna0101
Horvātija0011
Francija0011
Irāna0011
Tunisija0011

Noderīgas saites:

Olimpisko spēļu jaunumi
Latvijas sportistu starti un rezultāti
SPORTLAND lielā prognožu spēle
K SENUKAI Esi meistars - trāpi skaitli!