Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

Laikapstākļu dēļ otro dienu nenotiek olimpiskās sērfošanas sacensības

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Laikapstākļu dēļ otro dienu nenotiek olimpiskās sērfošanas sacensības
Foto: Reuters/Scanpix

LETA--AP. Parīzes olimpisko spēļu sacensības sērfingā, kuras norisinās Taiti, trešdien tika atceltas nelabvēlīgo laikapstākļu dēļ.

Šī bija otrā diena pēc kārtas, kad sacensības tika atliktas.

Sieviešu sacensībām bija jānoslēdzas jau trešdien, tomēr sērfotājas nav aizvadījušas vēl trešās kārtas sacensības, kamēr vīriešu sacensībās pagaidām ir noskaidroti ceturtdaļfinālisti.

Kā ziņo organizatori, tad tad sērfošanas sacensību turpinājums būs atkarīgs no laikapstākļīem un tie tikšot izvērtēti katru dienu.

Sērfings olimpiskajā programmā iekļauts vien otro reizi. Par pirmajiem olimpiskajiem čempioniem pirms trim gadiem Tokijā kļuva Karisa Mūra no ASV un brazīlietis Italu Ferreira.

Olimpiskās spēles Francijas galvaspilsētā norisināsies līdz 11.augustam, turklāt ne tikai Francijas galvaspilsētā, bet arī 16 citās vietās, ieskaitot Francijas aizjūras teritoriju Franču Polinēziju. Spēļu programmā ir iekļauti 32 sporta veidi, un tiks sadalīti 329 medaļu komplekti.

Izmantotie resursi:
LETA

Noderīgas saites:

Olimpisko spēļu jaunumi
Latvijas sportistu starti un rezultāti
SPORTLAND lielā prognožu spēle
K SENUKAI Esi meistars - trāpi skaitli!

     [+] [-]

, 2024-08-01 12:36, pirms 2 mēnešiem
Bildē Grēta Tūnberga bērnībā?