Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2274, Did:0, useCase: 3

Eiropas čempionātā parabobslejā startēs Brants un Klots

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Eiropas čempionātā parabobslejā startēs Brants un Klots
Foto: LPK

LETA. Šonedēļ Insbrukā gaidāmajā Eiropas čempionātā parabobslejā startēs Latvijas piloti Artus Klots un Alvils Brants, informē Latvijas Paralimpiskā komiteja (LPK).

Līdz šim aizvadītajos treniņos piedalījušies 23 sportistu no 12 valstīm, pieci no kuriem nav Eiropas valstu piloti.

Ceturtdien Insbrukā norisināsies Pasaules kausa trešais posms, bet piektdien - ceturtais posms, kas vienlaikus būs Eiropas čempionāts.

Sezonas pirmajos divos posmos, kas norisinājās Leikplesidas trasē ASV, piedalījās tikai Klots, kurš izcīnīja 12. un devīto vietu, kopvērtējumā šobrīd ierindojoties 11.pozīcijā.

Pēc Eiropas čempionāta nākamajā nedēļā parabobslejisti Sanktmoricā, Šveicē, cīnīsies par pasaules čempionāta godalgām.

2022./2023.gada sezonā parabobslejā starptautiskās sacensības norisināsies četrās dažādās trasēs. Pasaules kausā iecerētas seši posmi trīs trasēs - no 14. līdz 20.novembrim Leikplesidā, ASV, no 22. līdz 27.janvārim Insbrukā, Austrijā, kā arī no 7. līdz 12.februārim Lillehammerē, Norvēģijā. Insbrukā 27.janvārī norisināsies cīņas arī par Eiropas čempionāta medaļām.

Izmantotie resursi:
LETA