Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:103, Did:0, useCase: 3

"Rīgas Kausi" - jau šonedēļ

Šīs nedēļas nogalē notiks orientēšanās sacensības "Rīgas Kausi". Paralēli norisināsies arī starptautiskās sacensības "Baltic Junior Cup 2007", kurās piedalīsies spēcīgākie jaunie sportisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas un Zviedrijas.

"Rīgas Kausu" ietvaros sestdien notiks individuālā cīņa garajā distancē, bet dienu vēlāk klubu komandas sacentīsies pēdējā Latvijas Stafešu kausa kārtā.

Individuālās sacensības dos Latvijas sportistiem ieskaiti arī "Latvijas Kausa" izcīņā - šī būs 13. kārta. Pašreizējais kausa izcīņas kopvērtējums apskatāms interneta mājas lapā www.mona.lv/odb, un šobrīd elites grupas līderos ir Jānis Krūmiņš un Iveta Stīpiņa-Brūvere.

Arī Latvijas Stafešu kauss (LStK) tuvojas noslēgumam, un "Rīgas Kausi" ir 5. kārta LStK. Tā ir arī pēdējā kārta, kad klubiem ir vēl iespēja ko mainīt vietu sadalījumā. Stafešu komandas savu dalību vēl var pieteikt līdz piektdienai, 28. septembrim. Latvijas Stafešu kausa pašreizējais kopvērtējums ir apskatāms interneta lapā www.ime.lv/kauss. Latvijas Stafešu kausā šobrīd līderes ir sporta kluba "Briksnis" sportistes un orientēšanās kluba "Ogre" puiši.

Sacensības rīko klubi "Auseklis" un "Magnēts" ar Rīgas Domes finansiālu atbalstu.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Orientēšanās federācijas Preses dienests

     [+] [-]

, 2007-09-27 14:15, pirms 17 gadiem
Jā, bet stulbais B**** neļauj skriet Ausekļa audzēkņiem un tapēc mačs vnk izgāšanās, jo stiprākie(ieskaitot mani) neskrien!!!!! Paldies B****...

     [+] [-]

, 2007-09-27 16:00, pirms 17 gadiem
nee, stipraakie dziivo Madona

     [+] [-]

, 2007-09-27 18:14, pirms 17 gadiem
Arī fakts,BET kas tad viņiem sastadis konkurenci??

     [+] [-]

, 2007-09-27 19:54, pirms 17 gadiem
nu taa arii ir ka neviens nesastaada