Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:103, Did:0, useCase: 3

Klauža sestā pasaules militārpersonu čempionātā

Jānis Pārums

Klauža sestā pasaules militārpersonu čempionātā
Andris Kivlenieks

Latvijas sportiste Laima Klauža izcīnījusi sesto vietu ziemas orientēšanās sportā pasaules militārpersonu čempionātā, kas norisinās Itālijā, informē sacensību organizatori.

Par medaļām reāli cīnījās tikai piecas sportistes, bet Klauža no šī piecinieka atpalika par vairāk nekā sešām minūtēm. Dramatiska izvērtās cīņa par zeltu – par uzvarētāju kļuva francūziete Kristela Grosa, kas tikai par 0.1 sekundi apsteidza krievieti Natāliju Naumovu un par 1.9 sekundēm savu tautieti Elodiju Boržo.

Jāuzsver, ka Klaužas izcīnītā sestā vieta ir pagaidām augstākais Latvijas sportistu sasniegums pasaules ziemas militārpersonu čempionātā.

Vīriešiem 11. vietu izcīnīja Andris Kivlenieks, no uzvarētāja atpaliekot nedaudz vairāk kā deviņas minūtes. Pārliecinoši triumfēja Krievijas pārstāvis Eduards Kreņikovs, aiz sevis atstājot norvēģi Eivindu Tonnu un somu Anti Vaino.

Izmantotie resursi:
cismvda.it

  +2 [+] [-]

, 2010-03-24 02:18, pirms 14 gadiem
Liels sasasniegums! Esmu lepns par vinju un Latviju

  -4 [+] [-]

, 2010-03-24 07:56, pirms 14 gadiem
Kāpēc viņa nebija Olimpiādē?