Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1283, Did:0, useCase: 3

Meklē palīgus "Nordea Rīgas maratonam 2011"

Jānis Pārums

Meklē palīgus "Nordea Rīgas maratonam 2011"
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šogad Nordea Rīgas maratons visiem interesentiem piedāvā interesantu iespēju iesaistīties Latvijas lielākā skriešanas pasākuma norisē palīgu programmas ietvaros. Visā pasaulē jau labi zināms, ka lieli starptautiski notikumi nevar norisināties, ja pie organizatoru komandas nepievienojas palīgi. Tādēļ arī biedrība „Skriešanas kustības attīstībai”, kura ir Nordea Rīgas maratona sadarbības partneris, aicina ikvienu pievienoties palīgu komandai.

Aizrautīgi skrējēji, kas paši šogad neplāno vilkt kājās skriešanas kurpes, ģimenes locekļi, vecvecāki, jaunieši, skolēni, studenti, darba kolektīvi – visi, kuri interesējas par aktīvu laika pavadīšanu un pieredzes gūšanu spēcīgā un profesionālā komandā aicināti pieteikties aizpildot attiecīgu pieteikuma formu oficiālajā pasākuma mājas lapā.

Ir aprēķināts, ka 70% no maratonu dalībnieku labsajūtas veido tieši atbalsts un informācija, ko viņi saņem no palīgu komandas pirms pasākuma un maratona dienā. Citu pasākumu un iepriekšējo gadu pieredze liecina, ka palīgu programma ir lielisks pasākums, kurā iespējams iesaistīties visai ģimenei.

Šogad Nordea Rīgas maratonā tiek meklēti palīgi, kas varētu darboties gan trasē, gan arī starta un finiša zonā. Tā, piemēram, drošības nodrošināšanai trasē tiks iesaistīti visi atbildīgie dienesti. Tomēr papildus tam trasē nepieciešami palīgi, kas uzrauga dalībnieku plūsmu un norāda uz pareizo maršrutu. Trases tiesnešu palīgi šogad, kā jau ierasts, atradīsies visos trases krustojumos. Ņemot vērā, ka šogad tiek piedāvātas jaunas trases, tad nepieciešamais palīgu skaits ir pieaudzis salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem. Par palīgu var pieteikties sākot no 13 gadu vecuma.

Nav noslēpums, ka līdzjutēji visaktīvāk atbalsta sev tuvos un pazīstamos skrējējus un saņemt ūdeni trases malā no radiniekiem būs īpaši veldzējoši. Taču daudziem skrējējiem dažādu iemeslu dēļ līdzjutēji neatrodas trases malā. Tādēļ enerģijas punktu palīgu uzdevums būs ne tikai ūdens vai augļu pasniegšana, bet arī aktīva līdzi jušana, lai ikvienu skrējēju uzlādētu ar pozitīvo enerģiju.

Savukārt finiša zonā ikviens dalībnieks būs priecīgs saņemt savu godam nopelnīto medaļu un Rimi sagatavoto finišētāja enerģijas paku. Lai to paveiktu ātri un efektīvi un visi dalībnieki dotos mājās ar smaidu sejā, nepieciešams īpaši liels skaits palīgu.

Nordea Rīgas maratona organizētāji pateicas arī visiem pagājušā gada palīgiem un aicina nepalikt malā un iesaistīties arī šogad, ņemot vērā, ka maratona dalībnieku skaits jau tagad pārsniedz 14 000.

Informāciju sagatavoja:
Inese Ķīkule

  -1 [+] [-]

, 2011-05-13 13:26, pirms 13 gadiem
"Ir aprēķināts, ka 70% no maratonu dalībnieku labsajūtas veido tieši atbalsts un informācija, ko viņi saņem no palīgu komandas"
Jap, vakar ierāvu "bonapartu" un izdevās aprēķināt.
Īstenībā 70.53%

     [+] [-]

, 2011-05-13 18:07, pirms 13 gadiem
^
visi smejas, izcili joki

     [+] [-]

, 2012-03-23 12:40, pirms 12 gadiem
Citēju rakstu:
Nordea Rīgas maratona organizētāji pateicas arī visiem pagājušā gada palīgiem un aicina nepalikt malā un iesaistīties arī šogad, ņemot vērā, ka maratona dalībnieku skaits jau tagad pārsniedz 14 000
Aplamības!!!