Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:164, Did:0, useCase: 3

Rīgas skolām īpaša iespēja pieteikties Nordea Rīgas maratonam

Jānis Celmiņš

Rīgas skolām īpaša iespēja pieteikties Nordea Rīgas maratonam
Foto: nordearigasmaratons.lv

Jau piekto gadu pēc kārtas Rīgas pašvaldība sadarbībā ar Nordea Rīgas maratona organizatoriem – aģentūru NECom – ir raduši iespēju Rīgas skolēniem piedalīties Nordea Rīgas maratona 5 km distancē par pazeminātu maksu – 1 latu. Šogad šāda iespēja tiks dota 1 600 skolēniem. Dalības maksas atlikušo maksājumu, sedz Rīgas dome un maratona organizatori.

„Daudziem skolēniem piedalīšanās Nordea Rīgas maratonā kļuvusi par ļoti gaidītu notikumu. Tādēļ Rīgas pašvaldība turpina šo tradīciju un aicina visas skolas aktīvi izmantot radīto iespēju”, saka Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs.

Pieteikties skrējienam skolām šogad iespējams līdz 29.aprīlim vai 1 600 dalībnieku limita sasniegšanai. Minimālais dalībnieku skaits no vienas skolas ne mazāk kā četras personas, maksimālais vienas skolas dalībnieku skaits nav noteikts.

Rīgas skolu kausa izcīņas tradīcija tika iedibināta 2008.gadā. Tā tika izveidota, domājot par jauno maratonistu un skrējēju paaudzi, lai padarītu pilsētas lielāko aktīvās atpūtas pasākumu maksimāli pieejamu un pievilcīgu ikvienam rīdziniekam. Katru gadu skolu interese par dalību kausa izcīņā palielinās un 2011.gadā skolu kausa izcīņā piedalījās jau 1 193 dalībnieki no 15 skolām. 2011.gadā kausu ieguva Rīgas Centra Humanitārā vidusskola, sīvā cīņā apsteidzot divu iepriekšējo gadu favorīti Rīgas 66.speciālo vidusskolu.

Skolas komanda piesakās elektroniski, nosūtot informāciju par skolas komandu Maratona organizatoriem pa e-pastu: marathon@necom.lv (norādot skolas nosaukums, plānoto dalībnieku skaits komandā un kontaktpersonas datus). Pieteikties iespējams līdz 29.aprīlim vai līdz 1 600 dalībnieku limita sasniegšanai. Vairāk uzzināt par pieteikšanās procedūru un iepazīties ar Nolikumu Rīgas skolēnu dalībai maratonā, iespējams Nordea Rīgas maratona oficiālajā lapā Nordea Rīgas maratons, kā arī interneta vietnē sports.riga.lv - Sports

Lai garantētu iekļūšanu 1 600 skolnieku vidū, aicinām pieteikšanos neatstāt uz pēdējo brīdi!

Informāciju sagatavoja:
Inese Ķīkule

     [+] [-]

, 2012-04-17 15:02, pirms 12 gadiem
Viss jau ir skaisti bet ja skolēni grib skriet vairāk kā 5?

     [+] [-]

, 2012-04-17 15:15, pirms 12 gadiem
Ja grib vairāk, lai piesakās tāpat kā visi citi. Slavenais gargabalnieks Nils gan neiesaka nāvēties saulainā laikā.