Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:164, Did:0, useCase: 3

MTG TV komanda aicina – būsim kopā Nordea Rīgas maratonā 19. maijā

Andrejs Siliņš

MTG TV komanda aicina – būsim kopā Nordea Rīgas maratonā 19. maijā
Foto: nordearigasmaratons.lv

Vienu sajūtu un vienu skrējienu 19.maijā MTG TV komanda izbaudīs Nordea Rīgas maratonā! Jau šobrīd vairāk kā 120 darbinieki aktīvi trenējas individuālajos un kopīgajos treniņos, tiek gatavoti krekliņi un norit domu apmaiņa par skriešanu. MTG TV komanda aicina – būsim kopā un izbaudīsim kopā skriešanas prieku Nordea Rīgas maratonā un LNT tiešraidēs no 8:20 jau 19.maijā!

Piedalās MTG TV kolektīvs!

Jau vairāku gadu garumā kanāls LNT ir atbalstījis, piedalījies un atspoguļojis tautas pasākumu Nordea Rīgas maratons. 2012.gadā Nordea Rīgas maratons pirmo reizi saņēma prestižo Starptautiskās Vieglatlētikas federācijas (IAAF) Bronzas kvalifikācijas zīmi (Bronze Label), kļūstot par vienīgo maratonu Ziemeļeiropā un vienu no dažiem desmitiem pasaulē ar šo augsto kvalitātes novērtējumu. Šogad LNT komandai pievienojas viss MTG TV kolektīvs – Viasat, Star FM, TV3, TV6, TV5, 3+. MTG TV darbinieki apvienojušies, lai startētu ar lielu komandu skaitu jaunajā disciplīnā: komandu ieskaitē. Kopumā visām četrām Nordea Rīgas maratona distancēm (5, 10, 21 un 42 km) pieteikušies teju 120 dalībnieku.

Gatavojoties Nordea Rīgas maratonam, notiek gan individuāli, gan kopīgi treniņi, tiek veidoti komandu krekliņi, birojā pusdienu pārtraukumos norit domu apmaiņa par skriešanu. Skrējienu un kopā būšanas prieku izbaudīs MTG TV vadītājs Baltijas valstīs Kaspars Ozoliņš, MTG TV kanālu direktore Baiba Zūzena, LNT Ziņu dienesta pārstāvji Lauris Lizbovskis, Kristīne Garklāva, Edgars Barbaks, Ilze Dobele, Kristaps Tālbergs, Degpunktā vadītāja Ieva Brante un žurnālists Agris Blūmfelds, Labvakar, Latvija! žurnālisti Oskars Lepers un Rūta Čivča, Nekā Personīga žurnālists Sandijs Semjonovs, radio Star FM ētera personība Atis Zviedris, Dzīves krustcelēs komanda un citi.

Sekojiet līdzi LNT tiešraidēs!

Maratona norisei 19.maijā varēs sekot līdzi ne tikai klātienē Krastmalā, bet arī kanāla LNT tiešraidēs jau no 8:20. Tiešraidē varēs redzēt, kā notiek iesildīšanās skrējienam, organizatoru uzrunas un intervijas ar dalībniekiem pirms starta, kā arī būs iespēja būt klāt starta mirklī. Savukārt pēcpusdienā 18:10 LNT sniegs ieskatu dienas nozīmīgākajos notikumos - spilgtākie tērpi un kuriozi, intervijas ar maratona dalībniekiem un organizatoriem, ieteikumi, ko darīt pēc maratona skrējiena, un, protams, iespēja sevi ieraudzīt LNT ekrānā, ja vien būsiet piedalījušies maratonā.

MTG TV aicina tikties Nordea Rīgas maratonā un tiešraidēs no 8:20 jau 19.maijā LNT!