Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:295, Did:0, useCase: 3

Erepublik

Erepublik

eRepublik - The New World ir sociāli stratēģiska web bāzēta spēle, kurā Tu vari izdzīvot savu otro dzīvi, protams kad reģistrējies, pie valsts izvēlies Latviju, lai mūsu valsts būtu spēcīgāka! Reģistrējamies caur erepublik.com ! Reģistrējoties caur manu ref linku bonusus saņemsiet gan jūs, gan es kā ielūdzējs. Protams jaunajiem spēlētājiem centīšos palīdzēt, ka vien varēšu.

Pamācība pirmajai nedēļai eRepublik'ā-http://www.erepublik.com/en/article/guide-to-first-week-lv--834359/1/20
Par lielu Latviju!

Spēle ir web-bāzēta, kur tu spēlē ar savu attiecīgās valsts pilsoni. Tu strādā, trenējies armijai, vadi avīzi/kompāniju/partiju vai esi deputāts/prezidents. Tā kā Latvijai ir salīdzinoši liela valsts kase iedota, pēc tās tīko daudz ārzemju izlaupītāju - pārsvarā tie ir rumāņi, norvēģi, indonēzieši utt, iespējams, kad tuvākajā laikā varēs Latvijai uzbrukt. Tāpēc noder jebkura palīdzība valstī, lai atbalstīt savējos. Pati spēle ir diplomātiski/ekonomiski bāzēta, kas neaizņem daudz laika.

     [+] [-]

, 2009-08-18 09:15, pirms 15 gadiem
Pohuj.