Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Ričardam Ansviesulim - "sudrabs" Somijas komandu čempionātā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Ričardam Ansviesulim - "sudrabs" Somijas komandu čempionātā
Ričards Ansviesulis (pirmais no labās) ar Pori komandas biedriem pēc uzvaras Somijas čempionāta pēdējā posmā.

Rīgas IK "Auseklis" audzēknis, bet pašreiz Daugavpils "Lokomotīves" un Latvijas junioru spīdveja izlases dalībnieks Ričards Ansviesulis palīdzēja Pori komandai "Nopea Racing HyMK" uzvarēt Somijas komandu čempionāta pēdējā posmā un iegūt sudraba medaļas čempionāta kopvērtējumā.

Pēdējā posma sacensībās Pori komanda sakrāja 38 punktus un pārliecinošo uzvarēja - tuvākie sekotāji un Somijas čempioni "Mad-Croc Speedway PMK" motobraucēji (Jese Mustonens atveda 20 no 21 iespējamajiem punktiem) atpalika par 9 punktiem (nebija komandas galvenā braucēja Timo Lahti). Ansviesuļa rēķinā Pori komandas rindās 11 punktu (vienā braucienā izstāšanās). Kopā ar viņu komandā vēl bija Tero Arnio (15 punktu) un Timi Salonens (12).
Somijas čempionāta kopvērtējumā "Mad-Croc Speedway PMK" ieguva 22 punktus, otrie ar 19 punktiem - Pori komandas spīdvejisti, bet trešajā vietā ar 17 punktiem mums labi zināmā "Kojootit HYMK", kas piedalās arī Baltijas spīdveja līgā.