Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīves" juniori "apzīmogo" vietu finālā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Daugavpils "Lokomotīves" spīdveja komandas juniori jau bija nodrošinājuši sev vietu Polijas junioru komandu finālā, taču uzvarēja arī slikto laika apstākļu dēļ pārceltajā pirmajā posmā - līdz ar to "Lokomotīve/Jaunība" savā grupā uzvarēja visos posmos un ne velti mūsu juniorus uzskata par vieniem no favorītiem finālā.

Vieta finālā jau bija nodrošināta un tāpēc komandas sastāvā šoreiz nebija tās pirmā numura Oļega Mihailova, bet tika dota iespēja sevi apliecināt 16 gadus vecajam Aleksejam Pilacam. Viņš to arī izdarīja - 10 punkti piecos braucienos. Pa 10 punktiem atveda arī trīs pārējie - Francis Gusts, Ernests Matjušonoks un Ričards Ansviesulis - un ar 40 punktiem "Lokomotīve/Jaunība" uzvarēja. Par 4 punktiem atpalika Tarnuvas "Unia", bet par 22 - Ļubļinas "Motor", kura rindās 15 no 15 iespējamajiem punktiem ieguva Viktors Trofimovs jaunākais.
Polijas junioru komandu finālā būs 1. oktobrī, bet jau sestdien Gistrovas mototrekā Vācijā risināsies Eiropas U19 čempionāts pāriem. Latviju pārstāvēs Francis Gusts, Ernests Matjušonoks un Ričards Ansviesulis.