Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Francis Gusts - trešais Toruņā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Francis Gusts - trešais Toruņā
Francias Gusts (pa labi) - trešais Toruņas mototrekā.

Polijas spīdveja Ekstralīgas kausa izcīņas pirmajā posmā 250 kub.cm klasē Toruņā trešo vietu ieņēma Rīgas IK "Auseklis" jaunais motobraucējs Francis Gusts. Šīs ir jaunas sacensības spīdveja kalendārā visjaunākajiem motobraucējiem, kuri vēl nestartē vai epizodiski brauc lielajā jeb 500 kub.cm klasē, lai viņi varētu labāk apgūt spīdveja iemaņas tieši sacensību apstākļos.

Toruņas "Motoarena" spīdveja trekā sacentās 14 jaunie spīdvejisti no Polijas, Latvijas un Igaunijas. Francis Gusts, kurš jau ir piedalījies treniņos arī ar 500 kub.cm motociklu un nesen aizvadīja arī treniņus Dānijā, un vēl trīs poļu motobraucēji - Fabians Raguss no Zeļona Guras "Falubasz", Pāvels Tržešņevskis no Ribņiķas ROW un Viktors Rafaļskis no Grudzjoncas - sakrāja pa 12 punkktiem. Gusts pat varēja uzvarēt, taču vienā no braucieniem motociklam pārtrūka ķēde... Papildbraucienu tika nolemts nerīkot un vietu secību starp pirmajiem trim (viņiem bija pa trim uzvarām braucienos) noteica ar ... izlozi. Francim tika trešā vieta.
Ekstralīgas kausa izcīņas otrais posms risināsies 1. jūnijā Ļubļinas mototrekā.