Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Stīvens Vorals atklāj sezonu

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Stīvens Vorals atklāj sezonu
Stīvens Vorals pirmais no "Loko" spīdvejistiem sāka jauno sezonu.

Jauno spīdveju sezonu no Daugavpils "Optibet Lokomotīve" komandas motobraucējiem pirmais sāka Stīvens Vorals - ceturtdien sākās sacensības Lielbritānijas Premjerlīgā, kur Vorals šosezon pārstāv Birmingemas komandu "Brummies".

Pirmajā mačā "Klaidoņi" viesos tikās ar Oksfordas komandu "Spires", gandrīz atguva 14 punktu deficītu, bet tomēr zaudēja ar 43:47. Stīvens Vorals un Skots Nikolss ar 11 punktiem katrs bija rezultatīvākie Birmingemas komandas rindās. Tieši viņi 13. braucienā uzvarēja ar 5:1 (pirmais finišēja Vorals) un divus braucienus pirms mača beigām samazināja rezultāta starpību līdz 38:40. Priekšpēdējā braucienā Vorals bija otrais, Leons Flints - ceturtais un - 2:4, kas deva 40:44 pirms pēdējā brauciena. Neizšķirtu vēl varēja panākt un Nikolss arī uzvarēja 15. braucienā, taču otro reizi pēc kārtas kopā ar Voralu atvest 5:1 uzvaru neizdevās - Vorals šoreiz finišēja ceturtais.