Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Maksimam Bogdanovam atkal "desmitnieks"

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Maksimam Bogdanovam atkal "desmitnieks"
Maksims Bogdanovs ar 10 punktiem sekmēja "Masarna Avesta" uzvaru..
Foto: Jevgēņijs Jaņens, Sportacentrs.com

Desmit punktus Zbiedrijas Allsvenskan līgas mačā spīdvejā guva Maksims Bogdanovs. Viņš bija viens no "Masarna Avesta" komandas līderiem un sekmēja tās uzvaru.

"Masarna Avesta" savā mototrekā tikās ar "Valsarna Hagfors" un uzvarēja ar 50:40. Maksims Bogdanovs vienreiz finišēja pirmais, trīs reizes - otrais un vienreiz - trešais. Vairāk punktu mājinieku rindās tikai Antonio Lindbekam - 13. Bogdanovs un Lindbeks arī pielika mačam punktu, startēdami vienā pārī pēdējā 15. braucienā un uzvarēdami ar 4:2 (pirmais bija Lindbeks).
Pēc šīs uzvaras "Masarna Avesta" atkal ir vienīgā līdere - 7 punkti piecos mačos. Par vienu punktu atpaliek "Lejonen Gislaved", bet par diviem - "Gnistorna", kam ir par vienu maču mazāk. Izskatās, ka tieši šīs trīs komandas būs galvenās pretendentes uz iekļūšanu Elitserie čempionātā.