Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Rūdolfs Sproģis - desmitais jubilejas sacensībās Volfslakē

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Rūdolfs Sproģis - desmitais jubilejas sacensībās Volfslakē
Rūdolfs Sproģis (vadībā).

18 gadus vecais spīdvejists Rūdolfs Sproģis svētdien ieņēma 10. vietu sacensībās Volfslakes mototrekā Vācijā, kas bija veltītas vietējās komandas 40. gadadienai un kas 2004. gadā komanda bija Vācijas čempione. Sacensībās piedalījās sešu valstu spīdvejisti.

Par uzvarētāju ar 15 no 15 iespējamajiem punktiem kļuva dānis Kevins Jūls Pedersens, viņam zaudēja cits dānis Tims Sērensens (14 punktu) un vācietis Emīls Broims (13).

Rīgas IK "Auseklis" audzēknis Rūdolfs Sproģis, kas pieteikts arī Daugavpils "Lokomotīves" junioru sastāvā, piecos braucienos atveda 6 punktus un ieņēma 10. vietu. Divreiz Sproģis finišēja otrais, divreiz - trešais un tikai vienā braucienā palika bez punktiem.

Ja ņem vērā, ka aizvadītajā sezonā Rūdolfam bija maza sacensību prakse un arī maz treniņu kopā ar spēcīgākajiem Latvijas junioriem un "Lokomotīves" braucējiem, tad šāds rezultāts vērtējams atzīstami. Jācer, ka būs turpinājums un vēl viens mūsu talantīgs puisis palielinās konkurenci uz vietām junioru izlasē.