Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" nosauc sastāvu pirmajam mačam Nice spīdveja līgā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Lokomotīve" nosauc sastāvu pirmajam mačam Nice spīdveja līgā
Gan svētdien Gdaņskā, gan visā sezonā loti daudz būs atkarīgs no "Loko" pieredzējušāko pašmāju braucēju Maksima Bogdanova (priekšplānā) un Ķasta Puodžuka snieguma.

Svētdien Gdaņskā ar maču pret vietējo 'Wybrzeze" jauno Nice spīdveja līgas sezonu sāks pašreizējā čempionu titula īpašniece Daugavpils "Lokomotīve". Mūsu komandas treneris Nikolajs Kokins nosaucis motobraucējus, kuri svētdien brauks Gdaņskā, un starp viņiem ir arī Jūnass Kīlmekorpi, kaut gan zināms, ka viņš savainojuma dēļ spiests beigt savu braucēja karjeru spīdvejā...

Polijas spīdveja līgās (visās trijās) pastāv tā sauktais ZZ - savainojuma dēļ vai citu objektīvu iemeslu dēļ no sastāva izkrituša braucēja aizstāšana, kas izpaužas tā, ka katrā no braucienu sērijām kāds no motobraucējiem izbrauc divas rezies (katru reizi - cits). Tieši šā iemesla dēļ Kīlmekorpi ir ierakstīts "Loko" sastāvā ar 2. numuru (pirmajā braucienā viņam vajadzētu startēt pārī ar Maksimu Bogdanovu, bet tagad Jūnasa vietā brauks kāds cits - visticamāk, ka Timo Lahti, kuram nākamais būs trešais brauciens).
Bez jau minātajiem Bogdanova un Lahti komandas sastāvā ir arī Ķasts Puodžuks, Sergejs Logačovs un juniors Jevgeņijs Kostigovs. Otrs juniors vēl nav nosaukts, bet tas, visticamāk, būs Dāvis Kurmis.
Gdaņskas komandas treneris Miroslavs Kovaliks pirmajam mačam nav pieteicis dāni Andersu Tomsenu un Hubertu Lengoviku, taču "Wybrzeze" sastāvs arī bez viņiem ir spēcīgs - Kacpers Gomuļskis, Oskars Fajfers, pieredzējušais krievu motobraucējs Renats Gafurovs, zviedrs Linuss Sundstrēms, austrālietis Trojs Batčelors (2014. un 2015. gada GP seriāla dalībnieks; divi pjedestāli GP posmos) un juniors Aureliušs Bielinskis. Otrs juniors būs Dominiks Kosakovskis vai Patriks Beško.
"Wybrzeze" un "Lokomotīves" maču plkst. 15.45 pēc Latvijas laika sāks rādīt "Polsat Sport" TV.