Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Skorpioni" bez izredzēm Daugavpilī, Ļebedevs lielisks Krosno

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Skorpioni" bez izredzēm Daugavpilī, Ļebedevs lielisks Krosno
"Optibet Lokomotīve" pēc uzvaras pār Poznaņas komandu.

Daugavpils "Optibet Lokomotīve" ar pārliecinošu uzvaru atsāka Polijas spīdveja 2. līgas čempionātu, bet Andžejs Ļebedevs aizvadīja kārtējo lielisko maču Polijas eWinner 1. līgā Krosno "Cellfast Wilki" sastāvā.

Daugavpilī mača liktenis starp "Optobet Lokomotīvi" un Poznaņas "Skorpioniem" lielā mērā tika izšķirts jau pašā sākumā - mājiniei uzvarēja pirmos četrus braucienus ar 5:1, ieguva pārliecinošu 20:4 vadību un ne mirklu neļāva viesiem apšaubīt savu pārspēku. Bija arī dažas neveiksmes, neveiksmīgs mačs sanāca, piemēram, Hansam Andersenam un Ernestam Matjušonokam (attiecīgi tikai 3 un 4 punkti), taču komandas biedri kompensēja abu neveiksmes ar teicamiem saviem braucieniem. 13 no 15 iespējamajiem punktiem atveda Jevgeņijs Kostigovs, turklāt kādam no viesiem viņš zaudēja tikai vienreiz un tieši viņš pašreiz ir "Loko" līderis. Pa 10 punktiem Oļega Mihailova un Tomasa Junasona rēķinā, turklāt Junasons prata divas reizes pēc kārtas no pēdējās ceturtās vietas brauciena sākumā izraut otro vietu. Attiecīgi 8 un 7 punkti Rīgas spīdveja audzēkņiem Francim Gustam un Ričardam Ansviesulim. Gusta uzvara pēdējā līkumā 8. braucienā pār Jonasu Seifertu-Salku vispār bija viens no skaistākajiem braucieniem šajā mačā. Uzvara ar 55:34 ļauj cerēt arī uz panākumu otrā riņķa mačā jau 11. jūlijā Poznaņā un līdz ar to uz trim nevis diviem punktiem.
Tagad "Loko" būs divi mači viesos - 9. jūlijā Vitštokā un 11. jūlijā Poznaņā, bet tad būs divi pēc kārtas mači savā mototrekā - 16. jūlijā ar "Vilkiem" no Vitštokas un 18. jūlijā ar Žešuvas "Stal".
Polijas eWinner 1. līgā Andžjs Ļebedevs atveda `13 no 15 iespējamaiem punktiem un bija rezultatīvakais Krosno komandā, kas ar 50:40 savā mototrekā pārspēja savu tuvāko konkurentu Ostruvas "Arged Malesa" komandu un atkal turnīra tabulā ieņem pirmo vietu. Vai "Vilki" tēmē uz Ekstralīgu? Komandas vadība tāda iespēju nenoliedz...