Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Lēbs tomēr nemaina dzinēju

Lēbs tomēr nemaina dzinēju
''Citroen'' komandas mehāniķiem bija daudz darba, lai savestu kārtībā Lēba automašīnu
Foto: ScanPix Scand

Kā izrādās, tad ''Citroen'' komanda tomēr ir atteikusies mainīt dzinēju Sebastiena Lēba ''Citroen C4 WRC'' automašīnai, jo tas nozīmētu, ka Meksikas rallija viņam būtu jāsāk ar piecu minūšu sodu.

Jau informējām jūs, ka dodoties uz Shakedown sacensībām, Lēba ''Citroen'' automašīna apstājās, jo tai sākās problēmas ar dzinēju. Pēc apspriedes ''Citroen'' komanda nolēma nomainīt dzinēju, taču tad trases tiesneši pateica, ka Lēbam pienāksies piecu minūšu sods, jo pēc FIA noteikumiem ar vienu dzinēju ir jānobrauc trīs ralliji.

''Mēs sapratām noteikumus un FIA nostāju šajā jautājumā,'' saka ''Citroen'' komandas boss Olivers Kesnels. ''Pēc tiesnešu apspriedes mums piešķīra piecu minūšu sodu. Tad mēs pateicām, ka nemainīsim dzinēju, bet gan salabosim veco. Tiesneši pieņēma šo variantu un atcēla mums sākotnēji piespriesto sodu.'' Tiek ziņots, ka sākotnēja problēma tika konstatēta degvielas sistēmā, taču tagad šis defekts esot jau novērsts un Lēbs ir gatavs startam, kurš pēc mūsu laika sāksies pēc pusotras stundas.

Izmantotie resursi:
www.wrc.com

     [+] [-]

, 2008-02-29 15:45, pirms 16 gadiem
Ļoti laba ziņa! Bet ka tik jaunais C4 motors nekļūst par nopietnu šķērsli Loebam visas sezonas garumā... Sordo monte carlo..kurš atceras ka Loebs būtu cīnijies ar xsara motora defektiem?

  +1 [+] [-]

, 2008-02-29 15:49, pirms 16 gadiem
interesanti
redzēs vai davilx līdz finišam. kaut gan ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-29 23:20, pirms 16 gadiem
varēja jau nomainīt.. tāpat būtu aizcīnijies līdz punktiem, bet tagat ir risks palikt uz "0". būs jau labi.. gaidam rītu..