Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Argentīnas RX posma pirmajā kvalifikācijā savā starpā tiksies Baumanis un Nitišs

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Argentīnas RX posma pirmajā kvalifikācijā savā starpā tiksies Baumanis un Nitišs
Reinis Nitišs
Foto: reinisnitiss.com

Argentīnā aizvadīti noslēdzošā 2016.gada pasaules rallijkrosa čempionāta posma treniņbraucieni, kā arī notikusi izloze pirms sestdien gaidāmajām sacensībām.

Jau vēstījām, ka gaidāmajās brīvdienās Rozārio sacīkšu trasē Argentīnā ies karsti, jo tiks aizvadīts šī gada Pasaules RX čempionāta pēdējais posms, kurā startēs divi latviešu sportisti – Jānis Baumanis un Reinis Nitišs. Latviešu rallijkrosa braucējam Jānim Baumanim šīs sacensības būs iespēja gūt aizvien jaunas iemaņas un arī pakāpties par pozīciju augstāk čempionāta kopvērtējumā.

Piektdien notikušajā izlozē tika noskaidrots, ka pirmajā kvalifikācijas kārtā savā starpā tiksies Jānis un Reinis, kā arī divkārtējais Pasaules RX čempions Peters Solbergs, kuram šajā posmā būs smaga cīņa par otro vietu čempionāta kopvērtējumā.

Pēc izlozes sportisti lielā karstumā aizvadīja oficiālus testu braucienus, kur katram braucējam bija iespēja izbraukt pāris apļus pirms sestdien gaidāmajiem treniņiem un kvalifikācijas.

Atgādināsim, ka līdzšinējos posmos Baumanis ir iekrājis 102 punktus un tas viņam dod devīto vietu kopvērtējumā. Par diviem punktiem vairāk ir Jāņa komandas biedram Timuram Timerzjanovam, kuru latvietim ir visas iespējas Argentīnā apsteigt. Tikmēr Nitišs pēc neveiksmīgā sezonas sākuma un viena posma izlaišanas ieņem 16.vietu.

Izmantotie resursi:
FIA World Rallycross Championship

     [+] [-]

, 2016-11-26 02:40, pirms 8 gadiem
iepriekšējā rakstā Timuram bija par 2 punktiem mazāk, te jau vairāk