Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Dani Sordo pagarina līgumu ar ''Hyundai'' rallija komandu

Dani Sordo pagarina līgumu ar ''Hyundai'' rallija komandu
Dani Sordo
Foto: Hyundai Motorsport

Spāņu rallija braucējs Dani Sordo uz divām sezonām pagarinājis līgumu ar ''Hyundai Motorsport'' rūpnīcas komandu.

33 gadus vecais Sordo “Hyundai” vienības sastāvā startē kopš 2014.gada, bet pirms tam pieredzējušais pilots startēja ''Citroen'' komandā, kur bija otrais pilots aiz WRC rallija leģendas Sebastjana Lēba. Lai arī Sordo WRC aizvadījis vairāk nekā 130 rallijus, līdz šim viņš uzvaru izcīnījis tikai vienā posmā (2013.gadā Vācijā), taču Sordo bieži ir starp tiem braucējiem, kuri cīnās par goda pjedestālu (kopā 37 otrās un trešās vietas).

''Esam priecīgi paziņot, ka turpināsim mūsu sadarbību ar Sordo. Kopš mūsu atgriešanās WRC, Sordo mūsu komandā ir spēlējis lielu lomu. Viņš ir motivēts mums palīdzēt mums attīstīties gan rallijos, gan ārpus tiem. Mēs kopā esam piedzīvojuši daudz patīkamus brīžus, tāpēc tagad kopā varam skatīties uz daudz pozitīvākiem notikumiem nākotnē,'' saka ''Hyundai Motorsport'' komandas vadītājs Mišels Nandāns.

Šobrīd pēc deviņiem WRC posmiem Sordo WRC čempionāta kopvērtējumā ar 86 punktiem ieņem sesto vietu.

Izmantotie resursi:
WRC.com® |Official Website FIA World Rally...