Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Ogērs piedalīsies sešos WRC posmos

Ogērs piedalīsies sešos WRC posmos
Sebastiens Ogērs Velsas rallijā
Foto: www.rallybuzz.com

"Citroen" komandas boss Olivers Kesnels apstiprinājis, ka 2008. gada JWRC čempions Sebastiens Ogērs ar "Citroen C4 WRC" automašīnu piedalīsies sešos WRC posmos.

Beidzoties JWRC sezonai, Ogērs saņēma komandas uzticību un pēdējā Velsas WRC posmā varēja piedalīties ar "Citroen C4 WRC" automašīnu. Uzreiz jāsaka, ka debija francūzim izdevās lieliska, jo pēc pirmajiem pieciem posmiem Ogērs kopvērtējumā bija pirmajā vietā, kur savu tuvāko sekotāju Madu Ostbergu apsteidza par 0,3 sekundēm. Vēlāk sportists atkrita uz devīto vietu, bet devītajā posmā sportsists nenovaldīja savu auto un uzmeta kūleni.

Taču, neskatoties uz šo neveiksmi, Ogērs izpelnījās zaļo gaismu no Kesnela, tādejādi nākošajā gadā viņš sešos posmos startēs kopā ar Sebastienu Lēbu un Dani Sordo. Francūzis piedalīsies Īrijas, Norvēģijas, Kipras, Portugāles, Argentīnas un Itālijas rallijos.

Ogērs Velsas rallijā uzmet kūleni

Izmantotie resursi:
rallybuzz.com

     [+] [-]

, 2008-12-28 13:28, pirms 15 gadiem
baigi labi. citroen nakam gad ar 2 komandam. vieta loebs un sordo otraja-rautenbachs, novikovs, atkinsons un ogers..... ka vinji tur vis brauks nezinu, bet jaunais krievs ar wrc-man liekas ka tas tads nebijis gadijums ka rus draivers wrc komanda.... gan jau ka visi nebrauks visus posmus....