Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

ERČ Junioru vicečempioni Sirmacis/Šimins ''Rally Liepāja'' debitēs pie ''Škoda Fabia R5'' stūres

ERČ Junioru vicečempioni Sirmacis/Šimins ''Rally Liepāja'' debitēs pie ''Škoda Fabia R5'' stūres
Jaunais "Škoda Fabia R5" rallija auto
Foto: auto.cz

2015.gada Eiropas rallija čempionāta (ERČ) vicečempioni Junioru ieskaitē Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins ''Rally Liepāja'' startēs ar jaunākās paaudzes ''Škoda Fabia R5'', ziņo portāls Go4speed.lv

Beidzoties šai ERČ sezonai, ik pa laikam bija dzirdams, ka Sirmača ekipāža Liepājas rallijā varētu iziet uz starta ar ''Škoda Fabia R5''. Arī pati ekipāža vairākas reizes teica, ka tās mērķis ir 2016.gadā startēt ar ''Škoda Fabia R5''.

Kā atzinis ekipāžas stūrmanis Artūrs Šimins, tad ekipāža Liepājas rallijā piedzīvos debiju ar pilnpiedziņas ''Škoda Fabia R5'' automašīnu.

''Šobrīd vēl smagi strādājam pie tā, lai kopā sastādītu nākamā gada budžetu, kas ļautu startēt pēc iespējas vairākos Eiropas rallija čempionāta (ERČ) posmos. Mums vēl priekšā ir vairākas sarunas un tikšanās ar potenciālajiem atbalstītājiem, taču šobrīd varu apliecināt, ka ''Rally Liepāja'' mēs startēsim ar ''Škoda Fabia R5'', kas būs mūsu debija ERČ čempionātā pilnpiedziņas klasē. Pēc tam ir paredzēts starts pirmajā ''Gravel Masters'' posmā, kas notiks Grieķijā. Plānojam startēt arī otrajā un trešajā ''Gravel Master'' ERČ posmā. Azoru ERČ rallijs ir mūsu plānos, kur, ņemot vērā šogad gūto pieredzi, mērķis būs cīņa par augstākajām pozīcijām. Protams, paralēli aizvadīsim daudz testus, lai labāk sagatavotos rallijiem,'' saka Artūrs Šimins, kurš piebilda, ka bez startiem ar R5 klases auto ekipāža kādā no asfalta rallijiem centīsies startēt ar ''Peugeot 208 R2'', lai gūtu pieredzi.

Izmantotie resursi:
Sākums - Go4speed