Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Lēbs: "Izjūtu nelielu spiedienu"

Lēbs: "Izjūtu nelielu spiedienu"
Sebastiens Lēbs
Foto: AP

Pirms Polijas WRC rallija "Citroen" komandas pilots Sebastiens Lēbs atzinis, ka pēc lieliskā sezonas starta pilots tagad no malas izjūt nelielu spiedienu.

"Pēc sešiem kūleņiem šī bija mana viena no lielākajām avārijām. Ceru, ka šī bija arī pēdējā avārija,'' tā par savu avāriju izteicās franču sportists. Tagad visi piloti, tai skaitā arī Lēbs, dodas uz Poliju, kur daudziem tā būs pilnīgi sveša un nepazīstama trase.

"Izjūtu nelielu spiedienu no malas,'' iesāk Lēbs. ''Mums izdevās lielisks sezonas sākums, taču pēdējie divi ralliji ir bijuši gaužām neveiksmīgi. Būtu tiešām žēl, ja šo visu iekrāto pārsvaru mēs izlaidīsim vējā. Polijā trasi pierakstīsim divas reizes, tāpēc mums šajā nezināmajā vietā jābūt ārkārtīgi uzmanīgiem un precīziem."

Jāatzīst, ka abi "Citroen" komandas piloti nesen aizvadīja testu braucienus, pēc kuriem atzina, ka šis rallijs būs līdzīgs Somijas rallijam. ''Runājot par Polijas ralliju, tad šeit aizvadījām divas testu dienas. Vienu dienu braucām pa sausu trasi, bet otro dienu pa slapju. Ātrumposmi nav klinšaini un tie ir salīdzinoši ātri, tāpēc būs interesanti.''

''Ātrumposmi būs līdzīgi kā Somijā, taču šeit būs mazāk tramplīn," saka Lēba komandas biedrs Dani Sordo. "Nevaru vien sagaidīt, kad varēšu atkal sēsties pie savas automašīnas stūres, jo Grieķijas neveiksmi gribu aizmirst pēc iespējas ātrāk. Tagad ir laiks atspēlēties."

Izmantotie resursi:
wrc.com

  +1 [+] [-]

, 2009-06-22 17:22, pirms 15 gadiem
Viņam ar nerviem viss ok takā var gaidīt uzvaru nākošajā posmā.

  +2 [+] [-]

, 2009-06-22 18:41, pirms 15 gadiem
vajadzetu vel tris cempiona titulus - bus tituleetaakais autosportists ever domaju ka vinjs to ir pelniijis - vai preciizaak ja tiks lidz tam - buus pelniijis!

  +1 [+] [-]

, 2009-06-22 20:59, pirms 15 gadiem
Loebs vispār ļoti nosvērts sportists!