Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Ožjē varētu pievienoties ''M-Sport'', Latvala - ''Toyota'' komandai

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Ožjē varētu pievienoties ''M-Sport'', Latvala - ''Toyota'' komandai
Sebastjēns Ožjē
Foto: wrc.com

Kā ziņo autosport.com, tad bez darba palikušie ''Volkswagen Motorsport'' komandas braucēji Sebastjans Ožjē, Andreas Mikelsens un Jari-Mati Latvala jau tuvākajā laikā varētu sev atrast jaunas komandas.

Austrālijas WRC rallijs, kurā uzvaru izcīnīja Mikelsens, bija noslēdzošais WRC posms ''Volkswagen Motorsport'' komandai, kura pēc šīs sezonas pametīs WRC. Tas nozīmē to, ka trīs tās braucēji paliek bez darba.

Kā ziņo autosport.com, tad Ožjē 2017.gadā varētu pievienoties ''M-Sport'' vai ''Citroen'' vienībām. ''Man ar Ožjē šobrīd norit pārrunas. Tas ir viss, ko šobrīd varu pateikt. Līdz šim viņš vēl nav izbraucis ar mūsu jauno mašīnu, tāpēc mums vēl ir jāsakārto dažas lietas,'' saka ''M-Sport'' boss Malkolms Vilsons. Arī WRC radio balss Kolins Klarks nesen atzina, ka Ožjē, visticamāk, drīz noslēgs viena gada līgumu ar angļu M-Sport.

Somu mediji ziņo, ka Latvala ir tuvu līguma noslēgšanai ar ''Toyota'' vienību, kuru vada soms Tomijs Makinens. ''Mēs vēl neesam pieņēmuši lēmumu. Šobrīd ir skaidrs, ka ''Hyundai'' un ''Citroen'' komandās vietu nav, tāpēc mēs neskatāmies tajā virzienā. Līdz ar to paliek ''M-Sport'' un ''Toyota'', ar kurām arī mēs šobrīd runājam. Varu atklāt, ka līgums vēl nav noslēgts, bet mēs esam tuvu, lai vienotos ar vienu no šīm komandām,'' tā Latvalas menedžeris.

Arī Mikelsena menedžeris Eriks Veibijs ir pārliecināts, ka Mikelsens nākamgad startēs WRC, lai arī šobrīd brīvu vietu nav daudz.. ''Mēs runājam ar vairākām komandām par nākamo gadu. Esmu pārliecināts, ka mēs redzēsim Mikelsenu kādā no vadošajām komandām jau 2017.gadā.''

Izmantotie resursi:
Autosport