Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Lēbs: "Šī bija viena no manām lielākajām avārijām"

Lēbs: "Šī bija viena no manām lielākajām avārijām"
Sebastiena Lēba sasistais "Citroen"
www.acropolisrally.gr

"Citroen" komandas pilots Sebastiens Lēbs pēc Grieķijas rallijā piedzīvotās avārijas atzinis, ka Polijas rallijā viņa uzdevums būs aizmirst Grieķijas rallijā piedzīvoto avāriju.

Jau ziņojām, ka Grieķijas rallija otrās dienas pirmajā posmā Lēbs astoņus kilometrus pēc starta piedzīvoja vienu no savā karjerā smagākajām avārijām. Franču pilots, braucot ar sesto ātrumu, iekšmalā aizķēra akmeni, kam sekoja vairāki kūleņi. Pilots un viņa stūrmanis šajā avārijā necieta.

"Pēc sešiem kūleņiem šī bija mana viena no lielākajām avārijām," iesāk Lēbs. "Ceru, ka šī bija arī pēdējā avārija. Nav ko slēpt, jo par šo avāriju domāju ļoti daudz. Galvenais uzdevums man tagad būs aizmirst šo avāriju līdz reizei, kad atkal apsēdīšos pie "Citroen C4 WRC" automašīnas stūres."

"To avāriju bija grūti raksturot. Tajā iekšmalā bija liels akmens, kurš bija apaudzis ar zāli. Es to trases pierakstīšanas laikā nebiju pamanījis. Tas akmens mūs uzsvieda gaisā un mēs sākām kūleņot. Sākumā domājām, ka tā bija braukšanas kļūda, bet izrādās, ka vainīgs bija akmens."

"Jāatzīmē, ka pirmajā braucienā es mainīju savus pierakstus. Nedaudz pirms tam palūdzu stūrmanim, lai vienā vietā ''mīnus – mīnus'' tiek izlabots uz ''mīnus''. Tas tika darīts, lai otrajā reizē varētu to vietu izbraukt ātrāk. Vai tas bija iemesls, ka es nedaudz atslābinājos, nezinu."

"Nedomājiet to, ka, ja uzvarēju pirmos piecus rallijus tad ar to viss ir beidzies."

Lēbs avarē

Izmantotie resursi:
autosport.com

  -1 [+] [-]

, 2009-06-21 20:48, pirms 15 gadiem
Cerams gan, ka vairs nebūs tādu. Bet vai var piekrist tam, ka "viena no"? Man liekas, ka lielākā, ko viņš ir piedzīvojis pēdējos 5-6 gados WRC. Jā, tā viena kokā, bet 6 kūleņi un mašīna tādās driskās gan ir mazliet vairāk..

     [+] [-]

, 2009-06-22 00:42, pirms 15 gadiem
Tu saki? rakstīja: Cerams gan, ka vairs nebūs tādu. Bet vai var piekrist tam, ka "viena no"? Man liekas, ka lielākā, ko viņš ir piedzīvojis pēdējos 5-6 gados WRC. Jā, tā viena kokā, bet 6 kūleņi un mašīna tādās driskās gan ir mazliet vairāk..
Koks ir daudz bīstamāks par 10 kūleņiem.