Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Noivils: "Esmu ļoti vīlies par to, kas notika" (+video)

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Noivils: "Esmu ļoti vīlies par to, kas notika" (+video)
Tjerī Noivils. Foto: Austral/Hyundai Motorsport GmbH

Beļģu rallija braucējs Tjerī Noivils sestdien vienā ātrumposmā pieļāva divas rupjas kļūdas, tādējādi zaudējot vadību rallijā. Sportists atzina, ka viņi samaksāja par kļūdu trases iepazīšanās laikā.

Centrāleiropas WRC rallija 11.ātrumposmā divas kļūdas pieļāva tā brīža rallija līderis Tjerī Noivils, kurš divas reizes izlidoja no trases, kopā zaudējot 35,8 sekundes. Tas viņu kopvērtējumā no 1.vietas atsvieda uz ceturto. Dienas izskaņā Noivils palika ceturtajā vietā, kas viņa sīvākajiem konkurentiem Sebastjanam Ožjē un Otam Tanakam pagaidām ļauj iegūt lielāku punktu skaitu. Tas, visticamāk, nozīmē, ka WRC čempiontituls izšķirsies Japānā, lai gan teorētiski Noivils par čempionu var kļūt arī svētdien.

"Esmu ļoti vīlies par to, kas notika sestdien. Mēs samaksājām par kļūdu trases iepazīšanās laikā. Tas ir nepatīkami, bet tā tas ir," sestdienas vakara servisa parkā atzina Tjerī Noivils.

"Mēs necerējām, ka šajā rallijā cīnīsimies par pirmo vietu, jo mūsu mērķis, ierodoties šeit, bija vienkārši pabeigt ralliju. Tomēr, ņemot vērā situāciju, kādā atradāmies piektdien (Noivils bija 2.vietā), kā arī situāciju ražotāja kausā, mums bija jābrauc diezgan ātri. Šajā ziņā darījām, ko varējām, un beigās vienkārši kļūdījāmies stenogrammā," piebilda beļģu braucējs.

Noivils piebilda, ka svētdien turpinās braukt ātri, jo svarīgi ir arī punkti ražotāju kausā. "Uzskatu, ka mums svētdien noteikti būs jābrauc ātri. Mums svētdien ir jāiegūst maksimālie punkti. Bet mums noteikti ir jānogādā mašīna līdz finišam," uzsvēra Noivils.

Izmantotie resursi:
All rally news in one place - RallyJournal.com