Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Uzsākta biļešu tirdzniecība uz ralliju "Cēsis"

Juris Grīns
Juris Grīns

Vasara ir uzņēmusi apgriezienus, un tas nozīmē to, ka ar katru dienu tuvojamies tik ļoti gaidītajiem rallija svētkiem Cēsīs, kas norisināsies 5. un 6. augustā. Cēsis ir ne tikai viena no senākajām, bet arī skaistākajām Latvijas pilsētām, kuras ainaviskumu, dodoties uz ātrumposmiem, spēs izbaudīt ikviens rallija “Cēsis” apmeklētājs.

Sapulcinot dalībniekus un autosporta fanus no visas Latvijas, Cēsis atkal kļūs par rallija pilsētu, lai jau 5. augusta vakarā, pilsētas vienības laukumā, dotu startu vienam no gaidītākajiem autosporta notikumiem šovasar. Ikviens, kas apmeklējis ralliju “Cēsis” pirms četrpadsmit gadiem un agrāk, zina, ka šī nedēļas nogale būs aizraujoša.

Skatītāji ieejas biļetes jau šobrīd var iegādāties vietnē “bezrindas.lv“. Aicinām nevilcināties, lai nenokavētu iespēju biļetes iegādāties par samazinātu cenu.

Biļeti pret derīgu aproci būs iespējams apmainīt organizatora noteiktajos punktos. Informācija par apmaiņas punktiem un ātrumposmiem sekos “rallijs.eu”, kā arī oficiālajos sociālo tīklu kontos.

Biļetes:
Līdz 30. jūnijam par samazinātu cenu – 12 €
Iepriekšpārdošanas cena – 15 €
Biļetes cena pasākumā norises vietā – 20 €
Bērniem un jauniešiem līdz 12 g.v., ieeja bez maksas.
Pensionāriem, invalīdiem un jauniešiem no 12-18.g.v., uzrādot personu apliecinošus dokumentus vai apliecību ieeja ar 50% atlaidi.

Biļete derīga visiem ātrumposmiem. Ieejas biļete uz vienu ātrumposmu nebūs pieejama!

Informāciju sagatavoja:
Krista Blūma
Rallija “Cēsis” preses sekretāre

     [+] [-]

, 2022-06-20 14:05, pirms 2 gadiem
Cenas, tādas nopietnas.