Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Rallijā "Jēkabpils – Madona 2011" ieeja būs bez maksas

Rallijā "Jēkabpils – Madona 2011" ieeja būs bez maksas
Ar katru gadu skatītāju skaits rallijos pieaug
Foto: www.4rati.lv

Jūnija sākumā norisināsies Latvijas rallija čempionāta ceturtais posms - rallijs "Jēkabpils – Madona 2011", kuru šogad varēs apmeklēt par brīvu.

Kā ziņo portāls Go4speed.lv, tad šogad šis rallijs būs īpašs ar daudzām nebijušām un interesantām lietām. Tā, piemēram, vadošo braucēju automašīnās šajā rallijā tiks uzstādītas sekošanas iekārtas, tādējādi katram, kuram pa rokai būs internets, varēs redzēt, kur kartē atrodas līderi, kāds ir viņu ātrums u.t.t.

Tāpat interesants šogad solās būt pilsētas dops, kura garums būs gandrīz pieci kilometri (viens no garākajiem pilsētas posmiem, kāds Latvijā ir bijis). Šajā posmā būs ļoti mainīgs segums (asfalts, grants, smilts, šķembas), kā arī trīs tramplīni (varbūt būs četri).

Arī grants ātrumposmi solās būt ļoti interesanti un sarežģīti. Kā atzina rallija "Jēkabpils – Madona 2011" preses sekretārs Ģirts Avotiņš, tad viņš pēc šo posmu izbraukšanas nožēlo, ka nav rallija braucējs.

Šodien noskaidrojies, ka šajā rallijā ieejas maksa nebūs jāmaksā (citos posmos biļete uz vienu ātrumposmu maksā 3 – 4 lati, bet biļete uz visiem posmiem - vēl vairāk), tādējādi organizatori cer, ka tiks sasniegts jauns skatītāju rekords (šobrīd visvairāk skatītāju bijuši Talsu rallijā (ap 50 000)). Šobrīd rallijam pieteikušās tikai 27 ekipāžas, taču pieteikumu beigu termiņš beigsies 27. maijā.

Izmantotie resursi:
ww.go4speed.lv

  +3 [+] [-]

, 2011-05-20 22:22, pirms 13 gadiem
Izcili, noteikti jābrauc!

  +1 [+] [-]

, 2011-05-20 23:21, pirms 13 gadiem
obligati bus jaierodas!!!!!!!!!!!!!!1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja