Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Arī ''Stobart'' apstiprina savu dalību WRC

Arī ''Stobart'' apstiprina savu dalību WRC
Fransuā Duvāls Jaunzēlandes rallijā
Foto: AFP

Kļuvis zināms, ka nākamajā gadā pasaules rallija čempionātā startēs arī "Ford" rūpnīcas komanda "Stobart", tādejādi kļūstot par ceturto komandu, kura startēs WRC.

Līdz šim savu dalību pasaules rallija čempionātā apstiprināja četras komandas - "Adapta World Rally Team", ''Citroen'', ''Ford'' un šodien arī ''Munchi's World Rally Team''.

"Stobart" komandas starts WRC tika apstiprināts jau pirmdien, jo jutām, ka ir svarīgi nodemonstrēt mūsu uzticēšanos un pārliecību pasaules čempionātam, teikts komandas oficiālajā paziņojumā.

Savu ceturto sezonu šajā komandā aizvadīs ''Ford'' komandas šefa Malkolma Vilsona dēls Metjū Vilsons. Tāpat arī paredzams, ka komandā startēs Petera Solberga brālis Henings, beļģu autobraucējs Fransuā Duvāls un Džidži Gallī, kurš šobrīd ir nodrošinājis pusi no vajadzīgā budžeta, taču itālis cer, ka varēs aizvadīt visus 12 posmus.

Izmantotie resursi:
rallybuzz.com