Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Noslēdzies "Ātruma festivāla" konkurss

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Ar lietotāju Sky83, Vainshteins, sindroms un andis88 uzvarām noslēdzies konkurss, kurā Sportacentrs.com lietotājiem bija iespēja laimēt ieejas karti uz „Ātruma festivālu”, kā arī pasākuma t-kreklu.

Konkursa shēma bija vienkārša – jāatbild uz septiņiem jautājumiem, izvēloties vienu no atbilžu variantiem, kā arī jāieraksta divas papildjautājumu atbildes. Uz visiem septiņiem organizatoru jautājumiem pareizi spēja atbildēt 33 konkursanti, no kuriem 27 tika galā arī ar abiem papildjautājumiem.

Līdz ar to tieši starp šiem 27 arī tika veikta izloze, lai noteiktu tos četrus laimīgos, kuri saņems ieejas karti uz „Ātruma festivālu” un pasākuma t-kreklu. Laimīgie lietotāji ir: Sky83, Vainshteins, sindroms un andis88. Ar visiem uzvarētājiem sazināsimies pa norādīto tālruņa numuru, lai precizētu balvu saņemšanas kārtību.

Bet pārējos, kuriem šoreiz nepaveicās, aicinām apmeklēt „Ātruma festivālu”, kas nākamās nedēļas nogalē notiks Liepājas apkārtnē. Būs ko redzēt!

Konkursa pareizās atbildes

1. Cik gadu jubileja šogad ir rallijam "Kurzeme"?
a) 45
b) 46 - pareizi
c) 47
Rallijs „Kurzeme” ir vecākais Latvijā notiekošais rallijs, un pie sevis uzņēmis gan PSRS, Eiropas, Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Krievijas čempionāta posmus rallijā.

2. Kur šogad norisināsies rallija „Kurzeme” pilsētas ātrumposms?
a) Liepājas centra teritorijā
b) Tosmares kuģu būvētavas teritorijā
c) Liepājas ostas teritorijā - pareizi
Pilsētas ātrumposma trase vīsies pa Liepājas ostu – pāri dzelzceļa sliedēm, garām metāla armatūrai un cauri krānu kājām. Šāda trase nav nekur citur Eiropā. (sestdien, 27.08 pl. 15:30 un 19:14).

3.Kurš rallija „Kuzeme” ātrumposms tiks sagatavots nakts pārbaudījumiem?
a) Rucavas ātrumpoms
b) Vecpils ātrumposms - pareizi
c) Otaņķu ātrumposms
Nakts ātrumposms pa granti nav bijis Latvijas rallija čempionātā ļoti sen. Kurzemes rallijā sportistu pārbaudījumam tumsā sagatavots slavenais Vecpils ātrumposms. (piektdien, 26.08 no pl. 21:19).

4. Kuro gadu pēc kārtas Kurzeme trase ir cīņas lauks arī Rallijsprinta čempionāta dalībniekiem?
a) Otro
b) Trešo - pareizi
c) Ceturto
d) Piekto

5.Liepājā noticis ne tikai pirmais rallijs Latvijā. Liepājā notikušas arī pirmās:
a) ātrumlaivu sacensības
b) motociklu sacensības - pareizi
c) rallijsprinta sacensības
Liepājā noticis ne tikai pirmais rallijs Latvijā. Liepājā notikušas arī pirmās motociklu sacensības. Vēsturiskās un mūsdienu sporta tehnikas izstāde Rožu laukumā, kur varēs aplūkot gan gadsimtu vecu motociklu – pirmo sacensību dalībnieku, gan unikālus padomju laika sporta tehnikas eksponātus, gan vēl nesenu, bet tomēr – vēsturi.

6.Kas ir rallijā „Kurzeme 2010” uzvarētāji?
a) Ivars Vasaraudzis / Pēteris Spredzis
b) Andis Neikšāns / Pēteris Dzirkals
c) Georgs Gross / Raigo Molders - pareizi

7.Šogad uz ralliju "Kurzeme" ieradīsies starptautiskais novērotājs no FIA beļģis Ludo Peters. Šī būs viņa otrā viesošanās Liepājā. Kad Ludo bija ieradies pirmo reizi?
a) 2002. gadā - pareizi
b) 2003. gadā
c) 2004. gadā
Starptautiskās Automobiļu Federācijas pārstāvis Liepājā bija jau 2002.gadā, kad rallijs tika aizvadīts kā Eiropas čempionāta posms ar koeficientu 2, un sacensību norisi vērtēja ļoti pozitīvi.

1.papildjautājums - Ar kādu automašīnu 2011.gada rallijā Kurzeme plānojis startēt Ingus Amatnieks?
Pareizā atbilde – VAZ 2108

2.papildjautājums - Cikos paredzēts pirmias starts rallija ekipāžām sestdien 27.augustā?
9:53

Spēles rezultāti

  -1 [+] [-]

, 2011-08-19 14:36, pirms 13 gadiem
Vajadzēja uztaisīt trešo papildjautājumu-Cik būs pareizi atbildējušo skaits,a tā tagad sanāk kkāda muļķīga izloze starp 27 uzvarētājiem

     [+] [-]

, 2011-08-19 19:51, pirms 13 gadiem
bļe nevinnēju... :/

  +1 [+] [-]

, 2011-08-19 23:04, pirms 13 gadiem
Paši izstrādātāji ir nepareizi atbildējuši vai izveidojuši jautājumu!

2.papildjautājums - Cikos paredzēts pirmias starts rallija ekipāžām sestdien 27.augustā?

Starts otrajam aplim ir plkst. 9:00 no service out, tur arī ir pirmais starts!!! Ja gribējāt zināt cikos ir pirmais starts automašīnai ātrumposmā, tad tā arī vajadzēja jautāt FAIL

     [+] [-]

, 2011-08-20 19:16, pirms 13 gadiem
Pilnīgi piekrītu --- ojarsb