Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Jānis Vorobjovs ar savu komandu startēs Polijas rallijā

Jānis Vorobjovs ar savu komandu startēs Polijas rallijā
Daņila Belokoņs
Foto: Mārtiņš Vanags

Kā ziņo poļu mediji, tad gaidāmajā Polijas ''Gdansk Castrol Inter Cars 2016'' rallijā startēs trīs ''Vorobjovs Racing'' ekipāžas.

Nedēļu pēc Talsu rallija ''Vorobjovs Racing'' komanda trīs ekipāžu sastāvā dosies uz Polijas rallija čempionāta otro posmu, kas ir vienīgais grants rallijs Polijas rallija čempionātā. Šajā rallijā ar desmito starta numuru trasē dosies Jānis Vorobjovs/Andris Mālnieks, 16. starta numurs piešķirts Gatim Vecvagaram, bet ar 34. starta numuru ārtumposmos dosies Daņila Belokoņs/Toms Freibergs. Divās dienās sportistiem kopā būs jāveic 122 kilometri.

Pavisam kopā šajā posmā piedalīsies 44 ekipāžas, kuru vidū būs gandrīz visi vadošie poļu braucēji. Zināms, ka uz starta izies vairāk nekā 20 pilnpiedziņas automašīnas, no kurām deviņi braucēji trasē dosies ar R5 mašīnām. Šo braucēju vidū būs sportisti, kuri startē gan Eiropas rallija čempionātā, gan arī pasaules.

''Kopā ar partneriem Dytko Sport nolēmām izmēģināt spēkus Polijas rallija čempionāta posmā, lai saprastu, cik ātri esam, salīdzinot ar poļu braucējiem. Jāsaka, ka par šo ralliju neko nezinām. Ir daži braucēju uzvārdi, kuri ir dzirdēti, bet, cik viņi būs spēcīgi, šobrīd grūti teikt. Protams, tas būs viņu mājas rallijs, tāpēc domāju, ka konkurenti būs spēcīgi. Paši brauksim savā tempā un noteikti cīnīsimies par visaugstākajiem rezultātiem, jo nebrauksim tur izklaidēties. Katrs šāds rallijs dod jaunu pieredzi un jaunus draugus. Uz starta izies vairāki R5 klases braucēji, tāpēc būs interesanti paskatīties, kā mums ies un cik ātra ir mūsu Latvijā tapusī ''Mitsubishi Mirage'','' tā Vorobjovs Racing komandas pārstāvis Gatis Vecvagars.

Izmantotie resursi:
ewrc.cz
Sākums - Go4speed