Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

"Ford" gatavojas Sardīnijas rallijam (video)

"Ford" gatavojas Sardīnijas rallijam (video)
Miko Hirvonens testu laikā
Foto: wrc.is.free.fr

"Ford" rallija komanda ļoti nopietni gatavojas Sardīnijas rallijam, kurš jau šajā nedēļas nogalē notiks Itālijā. Sestdien komanda Itālijā aizvadīja testu braucienus.

"Ford" komanda no saviem galvenajiem konkurentiem "Citroen" ražotāju ieskaitē atpaliek par 39 punktiem, kas ir ļoti daudz. Lai arī sezona vēl nav pusē, pārsvars ir liels. Komanda uz šiem testu braucieniem bija uzaicinājusi igauni Marko Martinu, kurš ļoti daudz palīdzēja "Ford" komandai.

"Mēs atradām pareizos regulējumus, kā arī citas svarīgas nianses. Uzlabojām diferenciāļus, amortizatorus, transmisiju. Mašīna ir lieliska un esmu apmierināts ar mūsu darbu."

"Runājot par Sardīnijas ralliju, tad ceļi vietām ir šauri, akmeņaini un gar malām tuvu trasei ir koki. Trase būs slidena, tāpēc pirmajiem pilotiem tā būs ''jāattīra''. Piektdien trasē došos trešais, kas ir ļoti labi, jo varēšu uzrādīt labu rezultātu, taču, tai pat laikā, negribu sestdien trasē doties pirmais. Šis būs rallijs, kur varēs "uzbrukt" tie, kas trasē dosies vēlāk."

''Ford'' aizvada testus

Izmantotie resursi:
rallybuzz.com

     [+] [-]

, 2009-05-20 10:11, pirms 15 gadiem
Interesanti! kāds te 7dien apgalvoja ka redzējis Marko Martinu Talsos Tanaka nometnē!! Kam tad lai tagad tic?

     [+] [-]

, 2009-05-20 10:42, pirms 15 gadiem
jl_globuss rakstīja: Interesanti! kāds te 7dien apgalvoja ka redzējis Marko Martinu Talsos Tanaka nometnē!! Kam tad lai tagad tic?
Nu 7dien toč viņu redzēju un vēl bildes bija..moš viņš palīdzēja 5dien un 6dien, bet 7dien jau talsos???

     [+] [-]

, 2009-05-20 10:55, pirms 15 gadiem
Gatis Liepiņš rakstīja: Nu 7dien toč viņu redzēju un vēl bildes bija..moš viņš palīdzēja 5dien un 6dien, bet 7dien jau talsos???
nu tikko skatoties video dažādus arī rādija ka ir! Viņš laikam spēj būt visur

     [+] [-]

, 2009-05-20 12:42, pirms 15 gadiem
Talsos Marko Martin bija un būs vēl intervija ieksh Tavs auto raidījuma.