Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Arī ''Rally Talsi'' piesakās ukraiņu pilots ar WRC automašīnu

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Arī ''Rally Talsi'' piesakās ukraiņu pilots ar WRC automašīnu
Valērijs Gorbans
Foto: autosport.com

11.aprīlī sākusies pieteikšanās ''Rally Talsi'', kas iesāks Latvijas rallija čempionāta (LRČ) 2018. gada vasaras sezonu. Uz trešdienas vakaru dalību apstiprinājušas pirmās astoņas ekipāžas, starp kurām ir arī ukrainis Valērijs Gorbans, kurš trasēs dosies ar ''BMW-Mini John Cooper Works WRC'' automašīnu.

Pieteikšanās ''Rally Talsi'' noritēs līdz 8.maijam. Uz šo brīdi saņemti pirmie astoņi pieteikumi. Zināms, ka Talsos uz starta redzēsim ''Rally Sarma'' trešo ātrāko pilotu Valēriju Gorbanu, kurš skatītājus priecēs ar ''BMW-Mini John Cooper Works WRC'' automašīnu. Atgādināsim, ka šogad Gorbans nestartēs WRC čempionātā, bet gan viņa plānos ir starts Igaunijas rallija čempionātā.

Gorbans šogad Latvijā jau startējis, uzvarot rallijā "Alūksne" un esot trešajā vietā "Sarmā".

Vēl no latviešiem dalību pagaidām apstiprinājuši Māris Egle/Aldis Egle, Andris Vovers/Aldis Hanzens un Daņila Belokoņs/Toms Freibergs, kuriem šis šogad būs pirmais rallijs.

''Rally Talsi'' šogad notiks sestdien, 19. maijā, kur sportistiem kopā vienā dienā būs jāveic desmit ātrumposmi, kas kopā sastādīs 98 kilometrus. Pirmā ātrumposma sākums plānots sestdien, 19. maijā, plkst. 9:30, pēc kura dalībniekiem Talsu novadā būs jāveic kopumā desmit ātrumposmi, tajā skaitā arī īpašais pilsētas ātrumposms pa līkumotajām Talsu ielām. Rallija apbalvošanas ceremonija norisināsies sestdienas vakarā Sauleskalna estrādē, kur jau no dienas vidus notiks lielais vasaras atklāšanas lielkoncerts ''Lielais Blieziens Talsos 2018''.

Atgādināsim, ka ''Rally Talsi'' būs LRČ sezonas trešais posms. Bez rallija ekipāžām sacensību dalībnieku pulku papildinās arī vēsturisko sporta auto ekipāžas, Latvijas rallijsprinta čempionāta dalībnieki un Youngtimer Rally regularitātes sacensību kolorītie auto, kas ražoti 20. gadsimta 60.-80. gados.

No 13. aprīļa līdz 13. maijam ''Rally Talsi'' biļeti varēs iegādāties par iepriekšpārdošanas cenu – EUR 10. Sacensību norises nedēļā, sākot ar 14. maiju, ieejas biļete maksās EUR 15. Rallija apmeklētājiem der zināt, ka uz katras ''Rally Talsi'' ieejas biļetes atradīsiet unikālu kodu, kuru izmantojot lielkoncerta biļeti iepriekšpārdošanā varēs iegādāties par samazinātu cenu – EUR 5! Svarīgi atcerēties, ka Biļešu Serviss iegādātās ieejas biļetes pirms došanās uz ātrumposmiem būs jāapmaina pret aprocēm.

Visu informāciju par ieejas biļešu apmaiņas punktiem atradīsiet interneta mājaslapā SigmaNet Bērniem līdz 10 gadu vecumam un invalīdiem ieejas sacensībās būs bez maksas.

Izmantotie resursi:
LRČ