Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

papildināts Lēbs palielina vadību Montekarlo WRC rallijā

Lēbs palielina vadību Montekarlo WRC rallijā
Sebastjans Lēbs
Foto: Citroen rallija komanda

Pēc Montekarlo WRC rallija otrās dienas pirmajiem trīs ātrumposmiem vadību joprojām saglabā franču rallija braucējs Sebastjans Lēbs, taču ļoti ātrs ir krievu pilots Jevgēņijis Novikovs.

Rallija otrajā dienā sportistiem bija jāveic seši ātrumposmi – trīs posmi pa divām reizēm. Pirmo posmu, kurā bija gan sauss asfalts, gan sniegs, ar ātrāko laiku iesāka Sebastjans Ožjē, kurš par nepilnām trīs sekundēm apsteidza Novikovu. ''Nebija slikti. Vakar braucu pārāk piesardzīgi, tāpēc šodien nolēmu braukt ātrāk. Izbaudu braukšanu,'' pēc posma teica Novikovs, kurš kopvērtējumā pakāpās uz piekto vietu.

Nākamajos divos dopos Novikovs jau bija ātrākais braucējs, tādējādi pirms servisa parka krievu sportists kopvērtējumā pakāpās uz ceturto vietu. Pirmo vietu pēc nobrauktiem septiņiem posmiem joprojām saglabāja Lēbs, kuram seko Ožjē un Sordo.

''Šis posms bija ļoti, ļoti grūts un ļoti slidens. Bija ļoti viegli pieļaut kļūdu. Ja godīgi, tad man nepatika braukšana šajā posmā,'' teica Dani Sordo.

Pēc servisa parka nekas būtiski nemainījās – Lēbs palielināja pārsvaru pār tuvākajiem konkurentiem un dienas beigās viņš Ožjē apsteidza par pusotru minūti. Trešais pēc rallija divām dienām ir Dani Sordo, taču viņam strauji tuvojas Jevgēņijs Novikovs.

Rezultāti pēc otrās dienas:

V.PilotsMašīnaLaiks
1.S.LēbsCitroen DS3 WRC3:16:29.1
2.S.OžjēVW Polo R WRC+1:34.8
3.D.SordoCitroen DS3 WRC+2:38.0
4.J.NovikovsFord Fiesta RS WRC+2:53.2
5.M.HirvonensCitroen DS3 WRC+3:22.7
6.J.M.LatvalaVW Polo R WRC+3:43.2
7.J.HaninensFord Fiesta RS WRC+4:11.3
8.B.BufjērsCitroen DS3 WRC+5:45.4
9.M.OstbergsFord Fiesta RS WRC+5:49.0
10.M.ProkopsFord Fiesta RS WRC+14:15.6

Izmantotie resursi:
wrc.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-17 18:05, pirms 11 gadiem
a kur šosezon ir Tanaks ?