Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Vilkss: "Mēs varam būt konkurētspējīgāki"

Vilkss: "Mēs varam būt konkurētspējīgāki"
Gajss Vilks Krievijas IRC rallijā
Foto: www.ircseries.com

Anglijas rallija braucējs Gajs Vilkss pēc Krievijas IRC rallijā izcīnītās piektās vietas atzina, ka tic, ka viņa ''Proton Satria S2000'' automašīna var kļūt vēl ātrāka.

Pēc sestā posma Vilkss kopvērtējumā bija stabilā trešā vietā, taču septītajā angļu sportists savai automašīnai pārsita riteni un kopvērtējumā atkrita uz septīto vietu, līderiem zaudējot vairāk par četrām minūtēm. Vilkss lēnām kāpa uz augšu un ralliju pabeidza piektajā vietā.

''Lieliski, ka varam būt ātrāki par ''Abarth'' mašīnām,'' iesāk Vilkss. ''Mums vēl jāatrod veids, kā cīnīties ar ''Skoda'' mašīnām. Labā lieta ir tā, ka mēs to varam atrast. Mums jāsanāk kopā un jāizdomā, kā to var paveikt. Viss, ko mums vajag, ir pāris testu braucieni, pēc kuriem mēs būsim konkurētspējīgāki.''

Nākamais rallijs Vilksam paredzēts jau pēc divām nedēļām Portugālē, rallijā ''Rali Vinho Madeira'', kurš būs asfalta posms.

Izmantotie resursi:
ircseries.com