Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Ervins Grencis uzvar Čehijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Ervins Grencis uzvar Čehijā
Ervins Grencis. Foto: Mārtiņš Vanags, MV Foto

Latvijas autokrosa braucējs Ervins Grencis turpina spožas viesizrādes Čehijas čempionātā, sasniedzot uzvaru "SuperBuggy" klasē trešajā posmā Novapakā.

Grencis šogad Čehijā aizvadījis divus no pirmajiem trim posmiem, abos – gan Poriči, gan Novapakā – gūstot uzvaru.

Pat nestartējot otrajā sacīkstē Humpolecā Grencis ir Čehijas čempionāta kopvērtējuma ceturtajā pozīcijā, tikai par diviem punktiem atpaliekot no sezonas līdera Jakuba Kubičeka. Tiesa, diez vai Čehijas seriāla kopvērtējums ir galvenā latviešu braucēja prioritāte šogad.

Interesanti, ka līdz uzvarai finālā Ervins bija gluži vai nolemts otrajai vietai – otrā pozīcija sasniegta visos trīs kvalifikācijas braucienos un arī pusfinālā. Fināla panākumu veidoja izcils starts, pēc kura sekotājiem vairs nebija pretindes Grenča dominancei. Finālā sekundi aiz uzvarētāja finišēja Petrs Nikodems, uz pjedestāla arī Radeks Jordāks.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv