Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

VW, M-Sport un Citroen jaunajai WRC rallija sezonai gatavojas Francijā (+video)

VW, M-Sport un Citroen jaunajai WRC rallija sezonai gatavojas Francijā (+video)
Sebastjans Ožjē pie VW Polo R WRC stūres
Foto: volkswagen-motorsport.com

Debijai WRC čempionātā gatavojas VW rallija komanda, kura nesen Montekarlo prezentēja savu komandu, kā arī tur aizvadīja vairāku dienu testus.

Pēc nedaudz vairāk kā mēneša ar Montekarlo WRC posmu startēs jaunā WRC sezona, kurā uz starta izies jauna komanda – VW, kuras sastāvā brauks Sebastjans Ožjē, Jari Mati Latvala un norvēģis Andreass Mikelsens, kurš startēs deviņos WRC posmos.

Pirms neilga laika VW devās uz Meksiku, kur tā aizvadīja vairāku dienu testus. Pēc tam komanda atgriezās Francijā, lai aizvadītu testus Montekarlo apkaimē. Tajos piedalījās gan Ožjē, gan Latvala. Pēc šiem treniņiem komanda devusies uz Zviedriju, lai aizvadītu nākamos testus jau ziemas apstākļos.

Kamēr VW jau atrodas Zviedrijā, tikmēr savus testus turpat Montekarlo uzsākuši M-Sport un Citroen. Pirmās divas dienas pie M-Sport komandas Ford Fiesta stūres sēdēja Mads Ostbergs, bet šodien testus uzsāka krievs Jevgēņijs Novikovs, kurš ļoti iespējams arī kļūs par Ostberga jauno komandas biedru. Jāpiemin, ka Novikovam testi nav sākušies diez ko labi, jo krievu pilots šodien divas reizes pamanījās izslīdēt no trases.

Ostbergs darbībā:

Ožjē darbībā:

     [+] [-]

, 2012-12-12 23:34, pirms 12 gadiem
Ceru, ka 2013 nebūs Citroen dominance-nebūs tad interesanti. Redzēju Latvalas testu(klipiņu) ar Polo, kaut kā man uz aci likās, ka baigi līkumos šļūc ārā tas vāģis. Lasot Latvalas un Ožjē komentārus, piefiksēju ka šie baigi slavē komandu utt, bet par mašīnu neko nesaka. Ja jau būtu reāli laba, gan jau teiktu ka var cīnīties ar vadošajiem, nu labi-OK, viņi paši saka ka pirmais gads jāmācās.. Atliek cerēt uz Madsu, ka maisīsies pa vidu Citroeniem! Par Tanāku šķiet ka klusums...

     [+] [-]

, 2012-12-13 10:23, pirms 12 gadiem
Nu Latvala vienā intervijā teica, ka šim esot jāmaina braukšanas stils. Polo vajagot precīzāku braukšanu un mazāk slidinoties.
Nu bet prognozēt kko ar VW ir pagrūti.
Novikovs jau dažos rallijos pamaisīsies, pat domāju ka dabūs kādu uzvaru.