Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Pirms pēdējiem posmiem daudz nezināmā gan folkreisā, gan autokrosā

Juris Grīns
Juris Grīns

Pirms pēdējiem posmiem daudz nezināmā gan folkreisā, gan autokrosā
Foto: autocross.lv

Tuvojas LAF Folkreisa Vasaras kausa un LAF Krosa komisijas autokrosa kausa Vecpils posms, kā arī Latvijas autokrosa čempionāta izšķirošais Smiltenes cīniņš - uz sacensībām pieteikšanās jau sākusies.

Priekšpēdējā folkreisa un Krosa komisijas kausa cīņa notiks 19. augustā Vecpils autotrasē. Folkreisā ļoti aktuāls jautājums būs: kuri braucēji kļūs par galvenajiem favorītiem uz kopvērtējuma uzvaru? Pašlaik šajā ziņā ir pārāk daudz nezināmā, jo daudzi var sasniegt gan kopvērtējuma uzvaru, gan citas godalgas.

LAF Krosa komisijas kausā jānoskaidro, vai Jānis Veģeris jau priekšlaicīgi nodrošinās kopvērtējuma uzvaru, vai cīņa tomēr tiks atlikta uz pēdējo posmu Brenguļos, kas būs arī Čempionu kross.

Tikmēr 27. augustā Smiltenē tiks noskaidroti visi Latvijas autokrosa čempioni. Pašlaik zināms tikai viens – 1600 uzvara rokā Rihardam Dainim. Visi pārējie čempioni vēl jāuzzina.

Pieteikšanās sacīkstēm rit portālā "autocross.lv".

Izmantotie resursi:
Autocross.lv