Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

"Prodrive" plāno atgriezties WRC rallijā

"Prodrive" plāno atgriezties WRC rallijā
Deivids Ričards
Foto: www.rallybuzz.com

"Prodrive" rūpnīca paziņojusi, ka tā 2011. gadā plāno atgriezties WRC rallijā un pašlaik tā jau ir uzsākusi darbu pie jaunas rallija automašīnas izstrādes.

Pēc tam, kad "Subaru" pameta WRC ralliju, arī "Prdorive" nolēma ieturēt pauzi. Vēlāk izskanēja informācija, ka "Prdorive" varētu pievērsties F-1, taču tagad rūpnīcas šefs Deivids Ričardss atklājis, ka britu kompānija veic pārrunas ar trim auto ražotājiem, kas drīzumā varētu kļūt par tās partneriem. Papildus tam jau sešus mēnešus tiek strādāts pie jaunas automašīnas konstruēšanas, ar kuru jau nākamā gada maijā varēs veikt pirmos testa braucienus.

"Mēs esam rūpīgi izpētījuši noteikumus un sapratām, ka 60 vai 70 procenti no mašīnas ir atšķirīga, tāpēc mūsu komanda taisīs tādu mašīnu, kas atbildīs jau pēc jaunajām prasībām," saka Ričardss. "Cik zinām, tad nākotnē būs jālieto 1.6 litru turbo dzinēji. Mēs to rūpīgi aplūkojām no praktiskuma un izmaksu viedokļa, saliekot kopā tās zināšanas, kuras esam iekrājuši pasaules čempionāta pēdējo 25 gadu laikā. Šobrīd jau sešus mēnešus tiek strādāts pie jaunas automašīnas. Pēc pēdējās informācijas 50 procenti no jaunās mašīnas jau ir uzkonstruēts."

Izmantotie resursi:
rallybuzz.com

  +2 [+] [-]

, 2009-07-11 11:24, pirms 15 gadiem
un par pilotu PC kimi

     [+] [-]

, 2009-07-11 14:10, pirms 15 gadiem
Es nesapratu, kādas markas mašīnu viņi ir gandrīz uzkonstruējuši, ja vēl tiks izlemts no 3 rūpnīcām kāds modelis tiks attīstīts?

  -1 [+] [-]

, 2009-07-12 23:40, pirms 15 gadiem
wv, peugeot vai varbut hondinja...?