Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Solbergs saņem piedāvājumu

Solbergs saņem piedāvājumu
Peters Solbergs
Foto: www.pettersolberg.no

Norvēģu autosportists Peters Solbergs, kurš joprojām ir bez komandas, atzina, ka vakar saņēmis piedāvājumu startēt vienas komandas sastāvā, kuru sportists solās atklāt jau šodien.

Vēl vakar sportists teica, ka netaisās vienkārši rallijā braukt tikai prieka pēc, jo viņa plānos vēl ir pacīnīties par labām vietām ar pārējiem vadošajiem pilotiem. Nesen Solbergs apmeklēja starptautisko autosporta šovu, kur tikās ar vairāku komandu pārstāvjiem par to, lai startētu ne tikai Norvēģijas rallijā, bet arī pārējos sezonas posmos.

''Jā, man piedāvāja vietu komandā, taču man vēl ir jāpadomā, līdz došu savu galējo atbildi,'' vakar vakarā teica sportists. ''Zinu, ka prese un visi pārējie grib dzirdēt manu atbildi, taču dodiet man laiku līdz sestdienai.''

Pēc žurnāla Autosport rīcībā esošās informācijas, tā varētu būt vienošanās ar M-Sport kompāniju un ''Ford Focus'' automašīnu ''Ramsport'' komandas sastāvā. Lai vai kā, taču jācer, ka jau šodien Solbergs paziņos to komandu, kurā viņš startēs ne tikai Norvēģijā, bet arī visā atlikušajā sezonā.

Izmantotie resursi:
rallybuzz.com

     [+] [-]

, 2009-01-10 10:15, pirms 15 gadiem
Jācer ka dabūs konkurētspējīgu komandu...

btw - par P.Mills , paliks viņš stūrmaņa krēsla neviens nezin?

     [+] [-]

, 2009-01-10 10:23, pirms 15 gadiem
cr0ssf1re rakstīja: Jācer ka dabūs konkurētspējīgu komandu...

btw - par P.Mills , paliks viņš stūrmaņa krēsla neviens nezin?
Nu personīgi domāju, ka viņi ir nešķirami
Brauks viens, brauks arī otrs...

     [+] [-]

, 2009-01-10 15:41, pirms 15 gadiem
Nu ja patiesi būs forda komandā, tad hirvonens dabūs iesvīst.