Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Gronholms no "Subaru" saņem piedāvājumu

Gronholms no "Subaru" saņem piedāvājumu
Markus Gronholms pagājušajā gadā Norvēģijā
Foto: www.mgr.fi

Šonedēļ Somijas laikraksts Ilta-Sanomien nācis klajā ar ziņu, ka divkārtējais pasaules rallija čempions Markus Gronholms no ''Subaru'' komandas saņēmis piedāvājumu nākamajā gadā pārstāvēt šo komandu.

Pēdējās ziņas, kas bija saistībā par somu lielmeistaru Gronholmu, bija pagājušā mēneša sākumā, kad somu sportists portālam mtv3.fi paziņoja, ka viņam ļoti patīkot ziemas ralliji, bet it īpaši Norvēģijas rallijs, kurā sportists labprāt piedalītos 2009.gadā. Taču uzreiz sportists piebilda, ka vēl nekas oficiāli nav zināms.

Zināms, ka nākamajā gadā būs viena jauna komanda - ''Adapta World Rally Team'', kura būs ''Subaru'' komandas paspārnē, taču nav vēl īsti zināms tās sastāvs. Pēdējā šī gada WRC posmā Gronholms teica, ka nezina, ko pats grib darīt, taču atzina, ka ir saņēmis piedāvājumu no ''Subaru'' komandas.

''Piedāvājums tika izteikts,'' saka Gronholms. ''Taču nezinu, ko īsti gribu darīt. Mēs esam tuvu līguma parakstīšanai, taču nezinu, ko pats gribu. Viņi piedāvā aizvadīt pilnu WRC sezonu.''

Izmantotie resursi:
rallybuzz.com
iltasanomat.fi

  +6 [+] [-]

, 2008-12-09 13:37, pirms 16 gadiem
chali, nebur draamu, paraksti papiirus un naakamgad paraadi uz, ko tu veel esi speejiigs!

  +4 [+] [-]

, 2008-12-09 14:05, pirms 16 gadiem
Markus,rallija labā,esi čoms,un tāpēc atgriezies!

  +2 [+] [-]

, 2008-12-09 14:07, pirms 16 gadiem
Vis labākais koments, ko šajā sakarā atradu:

Dear Santa,
I have been the bestest boy ever this year.
Please please, please can I have Gronholm in a Subaru for Christmas.
Please please.
Thank you.
Barry Boyle.

  +3 [+] [-]

, 2008-12-09 14:08, pirms 16 gadiem
M.Gronholms+M.Martins kā testpilots - tas var būt baigais spēks Subaru autiņu pilnveidošanai. Citādi jau apnikusi viņu mūžīgā sišanās ar regulējumiem. Kaut gan vairāk gribētos, lai Martins atgriežas kā pilots kaut vai tajā Subaru meitas komnadā, kas startēs nākamgad.

     [+] [-]

, 2008-12-09 15:22, pirms 16 gadiem
dzieburs rakstīja: M.Gronholms+M.Martins kā testpilots - tas var būt baigais spēks Subaru autiņu pilnveidošanai. Citādi jau apnikusi viņu mūžīgā sišanās ar regulējumiem. Kaut gan vairāk gribētos, lai Martins atgriežas kā pilots kaut vai tajā Subaru meitas komnadā, kas startēs nākamgad.
njaa es buutu ljo,ljoti,ljoti prieciigs ja shie abi piloti atsaaktu piedaliities wrc
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja