Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Lēbs vēlreiz atgriezīsies pie WRC auto stūres

Juris Grīns
Juris Grīns

Lēbs vēlreiz atgriezīsies pie WRC auto stūres
Sebastjens Lēbs
Foto: wrc.com

Deviņkārtējais pasaules rallija čempions Sebastjēns Lēbs šomēnes plāno atgriezties pie WRC auto stūres.

Lai gan Lēbs startēja Montekarlo rallijā, kas bija pasaules čempionāta pirmais posms, šogad viņa plānā nav sacensties ar vadošajiem WRC braucējiem.

27. un 28. martā Lēbs izies uz starta rallijā "Epernay – Vins de Champagne", kas norisināsies Francijā un būs šīs valsts otrās divīzijas čempionāta posms. Lēbs šajā rallijā startēs ar "Citroen DS3 WRC" auto, ko pilotēja jau Montekarlo rallijā.

Jāpiemin, ka Lēbs jau iepriekš ir startējis rallijā "Epernay – Vins de Champagne", tomēr tas bija sen - 1998. un 1999. gadā, kad vēl bija savu spožāko panākumu pašā sākumā. Abas reizes viņam izdevās uzvarēt "Citroen Trophy" vērtējumā.

Šoreiz Lēbs pavisam noteikti būs galvenais favorīts uz uzvaru. Taču viņa stūrmanis nebūs ne Daniels Elena, ar ko sportists parasti brauc pasaules čempionātā, ne arī sieva Severīne Lēba, ar ko pilots parasti brauc citās rallija sacīkstēs. Šoreiz viņam stenogrammu lasīs sievas māsa Sandra Rebū.

Interesanti, ka ar "Peugeot 207 S2000" auto rallijā piedalīsies arī Sandras vīrs Dominiks Rebū, kurš ir pilots. Viņam stenogrammu šoreiz lasīs Lēba sieva Severīne.

Šajā nedēļas nogalē Lēbam starts pasaules salonauto čempionāta (WTCC) pirmajā posmā Argentīnā. Kā zināms, Lēbs šogad aizvadīs savu otro sezonu WTCC, pārstāvot "Citroen" rūpnīcas komandu.

Izmantotie resursi:
rallye-magazin.de :: do it sideways!