Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Latvala saglabā vadību

Latvala saglabā vadību
Velsas rallija līderis Jari Mati Latvala
Foto: AFP

Arī pēc otrās Velsas rallija dienas vadībā ir "Ford" komandas braucējs Jari-Mati Latvala. Otrais, zaudējot septiņas sekundes, ir Lēbs, bet trešais viņa komandas biedrs Dani Sordo. Miko Hirvonens pēc vakardienas avārijas ir pakāpies pāris pozīcijas un tagad ir devītajā vietā.

Šodien sportistiem bija jābrauc septiņi posmi. Pirmajā posmā uzvaru izcīnīja Sordo, kurš par 18 sekundēm apsteidza Hirvonenu. Turpinājumā ātrākos laikus uzrādīja Latvala un Sordo, kas tādejādi spāņu sportistam ļāva pietuvoties savam komandas biedram, bet ļāva attālināties no ceturtajā vietā esošā Petera Solberga.

Turpinājumā sīva cīņa izvērtās starp Latvalu un Loebu, kur sportisti cīnījās nevis par pārsvara palielināšanu vai samazināšanu, bet gan par to, lai nefinišētu pirmais, kas nozīmētu to, ka rīt trasē tad būtu jādodas pirmajam.

Toms Keivs pēc otrās dienas ieņem 32. vietu absolūtajā vērtējumā, bet N3 klasē viņš ir pārliecinoši ātrākais, jo savu tuvāko sekotāju apsteidz par 12 minūtēm. "MotoGP" zvaigzne Valentino Rosi pagaidām ir 15. vietā.

Rīt sportistiem būs jāveic četri ātrumposmi, no kuriem garākais būs 27,96 kilometri.

Rezultāti pēc otrās dienas:

VietaSportistsLaiks
1.J.M.Latvala1:47:52.4
2.S.Loebs+7.3
3.D.Sordo+27.9
4.P.Solbergs+52.5
5.P.G.Andersons+2:06.1
6.H.Solbergs+2:09.3
7.F.Duvāls+2:29.6
8.T.Gardmeisters+3:33.0

Izmantotie resursi:
wrc.com