Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

WRC čempiona Solberga 15 gadus vecais dēls Latvijā aizvada rallija testus

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

WRC čempiona Solberga 15 gadus vecais dēls Latvijā aizvada rallija testus
Solbergs testos
Foto: facebook.com/oliver.solberg.739

Divkārtējā pasaules rallija čempiona (WRC) un divkārtējā pasaules rallijkrosa čempiona Petera Solberga dēls aizvadītajās dienās aizvadījis pirmos rallija testus ar latviešu SRT komandas ''Peugeot 208 R2'' auto.

Kamēr citās valstīs ar ralliju oficiāli drīkst nodarboties tikai no 17 vai 18 gadiem, Latvijā, saņemot īpašu LAF atļauju, ar autosportu var nodarboties ātrāk. To šobrīd lieliski izmanto soms Kalle Rovanpera.

Kā savā Facebook lapā ziņo 15 gadus vecais Olivers Solbergs, tad viņš Kuldīgas pusē esot aizvadījis pirmos rallija testus. ''R2 rallija testi ar SRT komandu. Tas ir sapnis. Paldies SRT par doto iespēju ļaut man testēt šo automašīnu šajās dienās, kas tagad ir kļuvušas par manām labākajām dienām dzīvē. Sapnis piepildījās,” savā Facebook lapā ziņo Olivers Solbergs, kurš šogad kļuva par NEZ kroskartu čempionu.

Pēc neoficiālas informācijas, Olivers Solbergs, iespējams, nākamgad startēs Latvijas rallija čempionātā.

Izmantotie resursi:
facebook.com/oliver.solberg.739