Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Hirvonens: ''Žēl, ka rezultātu izšķir tiesneši''

Hirvonens: ''Žēl, ka rezultātu izšķir tiesneši''
Miko Hirvonena stūrmanim (pa kreisi) šis bija 100. starts WRC rallijā
Foto: AP

Pēc tam, kad tiesneši "Citroen" komandas pilotiem piešķīra sodu piešķīra par tehnisko noteikumu pārkāpšanu, Sebastians Lēbs atzina, ka ir vīlies notikušajā.

Jau rakstījām, ka par Austrālijas WRC uzvarētāju tomēr kļuvis somu pilots Miko Hirvonens, kurš uzvarējis pateicoties tam, ka vienas minūtes sods piešķirts ''Citroen'' pilotiem Sebastianam Lēbam, Dani Sordo un Sebastianam Ogēram.

Izrādās, ka "Citroen C4" šajā rallijā brauca ar nehomoloģētām priekšējo stabilizatoru stieņu atsaitēm, tāpēc tiesneši arī nolēma sodīt komandu ar vienu minūšu sodu, kas, jāatzīst, varēja būt arī daudz bargāks.

"Mēs atbalstam šo lēmumu," pēc soda saņemšanas teica "Citroen" komandas šefs Olivers Kesnels. "Šī ir kļūda, kas neietekmēja rezultātu, un mums nebija vēlme kādu apkrāpt. Gribētu personīgi atvainoties Lēbam un viņa stūrmanim, kuri šodien izcīnīja fantastisku uzvaru."

"Īstenībā esmu vīlies," saka Lēbs. "Taču ir jāpieņem tādi noteikumi, kuri ir apstiprināti. Tajā vietā, lai Hirvonenam zaudētu vienu punktu, tagad zaudēju piecus. Taču tas neietekmēs mūsu mērķi – uzvarēt Spānijā."

"Žēl, ka uzvarētāju tik aizraujošā cīņā trīs dienu garumā nosaka tiesneši," saka Hirvonens. "Divus gadus atpakaļ zaudēju līdzīgus punktus Portugālē, tāpēc zinu kā šonakt jutīsies Lēbs."

Izmantotie resursi:
autosport.com

Slēpts komentārs: Old School
Slēpts komentārs: mpower

     [+] [-]

, 2009-09-06 23:42, pirms 15 gadiem
respect.

  -1 [+] [-]

, 2009-09-06 23:43, pirms 15 gadiem
tu stulbs esi? ko nozmie atsacies? Punktus pieskir federacija par izcinito vietu. Un viniem ir vienalga vai tu gribi tos punktus vai negribi

  -3 [+] [-]

, 2009-09-06 23:49, pirms 15 gadiem
lebs tur muhlija ar savu taktiku ka mikstais ja nevar uzvaret,tad tagad dabuja tapat ieksa

     [+] [-]

, 2009-09-06 23:50, pirms 15 gadiem
kurš var pateikt kādu labumu dod nehomoloģētas atsaites un kā tas homoloģētums izpaužas?

  -1 [+] [-]

, 2009-09-06 23:52, pirms 15 gadiem
mpower rakstīja: Neskumsti Mikko ir taču vēl Spānija un Lielbritānija kur uzvarēs Sebastjānis

PS: Gati Liepiņ, kas tā par simto WRC uzvaru Hirvonena stūrmanim??
ar kādiem pilotiem vēl viņš braucis? t.i.- biogrāfiju studijā!

  +1 [+] [-]

, 2009-09-07 00:27, pirms 15 gadiem
Simtais starts,nevis simtā uzvara Uzvaras viņam varētu būt tagad laikam 12. Pasaulē no līderiem braucis tikai ar Hirvonenu. Ar ko arī gūtas visas uzvaras.Vēl laikam sēdējis blakus pasaules čempī tādam nesenā pagātnē zināmam somu rallistam Juoni Ampuja :-)