Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

P.Solbergs: "Lēmums bija ļoti, ļoti grūts"

P.Solbergs: "Lēmums bija ļoti, ļoti grūts"
Peters Solbergs var beidzot līksmot
Foto: AFP

Norvēģu autosportists Peters Solbergs, kurš šodien paziņoja, ka Spānijas un Velsas rallijā brauks ar jauno "Citroen C4 WRC" automašīnu, atzinis, ka lēmums nav bijis viegls.

"Testēju abas mašīnas un jutu, ka "Citroen" ir atbilstošāks asfalta rallijam,'' iesāk sportists, kurš brauks ar 2008.gada ''Citroën C4'' modeli, un tam būs šī gada uzlabojumi, kas būs līdzīgi tiem, ar kādiem brauc Sebastiens Lēbs un Dani Sordo. "Tā ir ļoti laba asfalta mašīna. Protams, pārspēt Lēbu uz asfalta būs ārkārtīgi grūti, taču man tagad būs iespēja."

"Lēmums bija ļoti, ļoti grūts. Nevaru jums izstāstīt, cik nervozs biju un cik laimīgs esmu tagad. Uz doto brīdi gribu atpūsties un priecāties. Kā jūtās "Ford" komandas šefs Malkolms Vilsons? Starp mums nav nekādu strīdu. Šorīt no rīta ar viņu ļoti ilgi norunāju pa telefonu un viņš man piedāvāja ļoti izdevīgu piedāvājumu. Vēl nekas nav zināms par nākamo gadu. Nākamgad būs 13 ralliji, no kuriem pieci būs ļoti dārgi un tāli. Tur būs vajadzīgs pavisam cits budžets. Tas arī ir tas, pie kā es strādāju. Nevaru pateikt ar kādu mašīnu braukšu nākamgad, kamēr man nebūs naudas un atbalstītāji."

Izmantotie resursi:
autosport.com

  -1 [+] [-]

, 2009-09-04 23:56, pirms 15 gadiem
Tomēr tāds naudas atrādīšanās pasākums... nav tā ka pilotiem normāli samaksā ja brauc priekš komandas, kas ja tā, drusku žēl!

     [+] [-]

, 2009-09-05 08:43, pirms 15 gadiem
budžets ir krietni pieticīgs, ja salīdzina ar F1.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja