Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Lietuvas rallijā uz starta izies viens no ātrākajiem šī brīža WRC2 klases braucējiem

Lietuvas rallijā uz starta izies viens no ātrākajiem šī brīža WRC2 klases braucējiem
Pontus Tīdemans
Foto: Jana Holcrová

Lietuvas rallija čempionāta 4.posmā, kura ietvaros notiks arī Latvijas rallija čempionāta 4.posms, uz starta izies WRC2 zvaigzne, zviedru sportists Pontus Tīdemans. Jāatzīmē, ka WRC pilots Hennings Solbergs šim jaunajam un talantīgajam rallija braucējam ir patēvs.

Lai arī vēl turpinās reģistrācija gaidāmajam rallijam, kas notiks no 16. - 18.jūnija, jau šobrīd zināms, ka uz starta Žemaitijas rallijā izies 25 gadus vecais zviedru sportists Pontus Tīdemans, kura rīcībā būs ''Škoda Fabia R5''.

Nesen sportists, kurš ir šī brīža viens no ātrākajiem WRC2 klases braucējiem, Portugāles WRC posmā izcīnīja devīto vietu absolūti un pirmo WRC2 klasē. Jāatzīmē, ka pagājušajā gadā viņš kļuva par Āzijas-Klusā okeāna čempionu.

Tāpat zināms, ka šajā rallijā ar ''Škoda Fabia R5'' debitēs Kalle Rovanpera, kurš šosezon startē ar ''Škoda Fabia S2000''. Aizvadītajos četros rallijos Latvijā 15 gadus vecais Rovanpera izcīnījis divas uzvaras un divas otrās vietas.

Kā ziņo organizatori, tad rallijs startēs piektdien, kad sportistiem būs jāveic divi ātrumposmi (pēdējais būs jāveic plkst. 23:00), bet sestdien sportistiem būs jāveic atlikušie septiņi posmi. Divās dienās kopā būs jāveic 121,80 kilometri.

Šobrīd sportisti turpina pieteikties gaidāmajam rallijam. Kad līdz pieteikšanās termiņa beigām ir atlikušas nepilnas divas dienas, rallijam ir pieteikušās 33 ekipāžas, starp kurām ir tikai divas latviešu.

Izmantotie resursi:
LRČ

     [+] [-]

, 2016-06-02 18:31, pirms 8 gadiem
Leiši arī mainijuši savu reglamentu , lai Kalle var baukt Lietuvas robežās !?! Lidz šim tā bija LV robežās . Testi gan tika azvadīti gan Somijā gan Čehijā..

     [+] [-]

, 2016-06-02 19:02, pirms 8 gadiem
anguss rakstīja: Leiši arī mainijuši savu reglamentu , lai Kalle var baukt Lietuvas robežās !?! Lidz šim tā bija LV robežās . Testi gan tika azvadīti gan Somijā gan Čehijā..
Varbūt tas tapēc ka Latvijas čempionāta posms? Vai tas attiecas tikai uz LV teritoriju?

     [+] [-]

, 2016-06-02 22:04, pirms 8 gadiem
Scam rakstīja: Varbūt tas tapēc ka Latvijas čempionāta posms? Vai tas attiecas tikai uz LV teritoriju?
Nu man ar tāda doma bija tapēc ka LV posms arī, bet tomēr-sveša teritorija . Bet laikam jau cita izskaidrojuma nav